Mensura wint opnieuw HR Excellence Award voor welzijn en ergonomie

16-11-18


Gisterenavond nam Mensura voor het tweede jaar op rij de HR Excellence Award voor ‘Best Employee Wellness & Engagement Services Company’ in ontvangst. We sleepten de erkenning in de wacht met onze aanpak rond ergonomie binnen een breder welzijnsbeleid. Een sprekende klantencase bij Carglass, expert in het vervangen en herstellen van voertuigbeglazing, overtuigde de jury van onze innovatieve aanpak.

Gretel Schrijvers, Algemeen Directeur bij Mensura: “Als organisatie zijn we fier dat we voor het tweede jaar op rij in de prijzen vallen op de HR Excellence Awards. Het is een erkenning van hoe we erin slagen bij klanten projecten op te zetten die leiden tot aantoonbare resultaten. Een brede kijk op welzijn, vernieuwende methodes en een intensieve samenwerking met de klant zijn sleutelelementen om onze impact op gezondheid en productiviteit aan te tonen.”

Domeinoverschrijdende aanpak

Jelle Bonroy, Safety Advisor bij Carglass: “Ergonomie is veel ruimer dan louter rugproblemen aanpakken. In nauwe samenwerking met onze medewerkers en Mensura maken we werk van een welzijnstraject dat een duurzame bewustwording op gang wil brengen rond ergonomie, gezondheid en welzijn.”

Bedankt aan iedereen die zijn stem uitbracht en ons zo op weg hielp deze erkenning in de wacht te slepen!

Meer informatie nodig? Wij helpen u graag!

+32 2 549 71 00Mail ons