Uw vragen beantwoord

Hoe voorkomt u besmetting op de werkvloer? Mag u zieke medewerkers naar de arbeidsarts sturen? We geven een antwoord op de de meest gestelde vragen van onze klanten.

Hoe vermijdt u besmetting van uw medewerkers?

Lees de FAQ

Wat mag (niet) om uw organisatie draaiende te houden?

Lees de FAQ

Wat is de situatie in België?

Lees de FAQ

Bescherm medewerkers

Met de nodige preventiemaatregelen helpt u het risico op verspreiding van het coronavirus in uw organisatie te beperken. Daarnaast hebben medewerkers ook behoefte aan mentale ondersteuning tijdens deze crisis. Wij zetten u op weg met onder andere posters, infografieken en video's.

Ontdek de hulpmiddelen

Hoe wij u helpen

Onze experten ondersteunen u met raad en daad, zowel op het vlak van psyschosociale begeleiding, medisch toezicht als risicobeheersing. Onze preventieadviseur beantwoordt uw vragen.

Onze ondersteuning

Gezond en productief thuiswerken

Nu we met zo velen lange tijd thuiswerken moeten we op zoek naar manieren om dit zo optimaal mogelijk te doen. Lees: productief én gezond! Want ook op onze thuiswerkplek is het belangrijk om oog te hebben voor ons fysieke en mentale welzijn. We loodsen u in acht stappen naar de ideale thuiswerkomgeving.

Ontdek het 8-stappenplan

Hoe start ik mijn organisatie veilig en gezond weer op?

Misschien is uw bedrijf de voorbije weken verplicht in lockdown gegaan of stonden uw activiteiten door de coronacrisis noodgedwongen op een laag pitje. Maar stilaan wilt u zich voorbereiden op uw heropstart.
Met deze gids laat u uw medewerkers veilig en gezond opnieuw aan de slag gaan

Opstartgids

Tips en inzichten over veilig werken tijdens de coronacrisis

In samenwerking met SD Worx selecteren we voor u relevante blogposts.

Lees alle artikels