Uw vragen beantwoord

Hoe voorkomt u besmetting op de werkvloer? Mag u zieke medewerkers naar de arbeidsarts sturen? We geven een antwoord op de de meest gestelde vragen van onze klanten.
Opgelet !  Ondanks de wijzigingen van 1 september 2021  blijft de generiek gids voor de werkvloer van kracht  

Hoe vermijdt u besmetting van uw medewerkers?

Lees de FAQ

Welke acties moet u nemen op de werkvloer?

Lees de FAQ

Wat doet u bij een besmetting in uw bedrijf?

Lees de FAQ

Bescherm medewerkers

Met de nodige preventiemaatregelen helpt u het risico op verspreiding van het coronavirus in uw organisatie te beperken. Daarnaast hebben medewerkers ook behoefte aan mentale ondersteuning tijdens deze crisis. Wij zetten u op weg met onder andere posters, infografieken en video's.

Ontdek de hulpmiddelen

Hoe wij u helpen

Onze experten ondersteunen u met raad en daad, zowel op het vlak van psychosociale begeleiding, medisch toezicht als risicobeheersing. Onze preventieadviseur beantwoordt uw vragen.

Onze ondersteuning

Gezond en productief thuiswerken

Door de coronacrisis zijn we in sneltempo massaal gaan thuiswerken. Dat thuiswerken een blijver wordt, daar twijfelt niemand aan. Hoog tijd dus om nu het welzijn bij thuiswerken aan te pakken. Met onze virtuele opleidingen leert u hoe u in 8 stappen van thuiswerk een succes maakt.

Ontdek het 8-stappenplan

Veilig en gezond werken in coronatijden

Het aantal coronabesmettingen fluctueert fors. De hygiënemaatregelen blijven volhouden is dus de boodschap. Met deze gids houdt u uw medewerkers veilig en gezond aan de slag en waakt u over hun welzijn.

Meer weten

Tips en inzichten over veilig werken tijdens de coronacrisis

In samenwerking met SD Worx selecteren we voor u relevante blogposts.

Lees alle artikels