Voor de beste beleving op het web, raden wij aan je browser te updaten.
Update nu!De voorbije maanden moest u uw horecazaak verplicht gesloten houden, op leveringen aan huis of meeneemmaaltijden na. Maar stilaan wilt u zich voorbereiden op een volledige heropstart. Met deze gids laat u uw medewerkers veilig en gezond opnieuw aan de slag gaan.
Enerzijds hebben uw activiteiten een tijd stilgelegen, anderzijds komen uw medewerkers terug met tal van vragen en onzekerheden. Een doordachte aanpak van de heropstart van uw activiteiten is dus geen overbodige luxe.
Wij helpen u graag verder! Neem contact op met uw vertrouwde contactpersoon of met ons regionaal kantoor.
Uw medewerkers informeren hoe ze veilig en gezond kunnen werken in coronatijden? Dat kan met onze sectorspecifieke e-learning.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste updates van maatregelen en ondersteunende documenten in uw mailbox.