Lente-editie 10.000-stappenclash: méér stappen, minder verzuim

19-03-18

Na een succesvolle herfsteditie, nemen bedrijven uit Vlaanderen en Brussel het deze lente opnieuw tegen elkaar op in de 10.000-stappenclash. Een maand lang stimuleren ze hun medewerkers om dagelijks zo veel mogelijk stappen te zetten, onder het motto ‘no steps, no glory’. Gaat ook uw organisatie de uitdaging aan?

Op naar de overwinning

Tijdens deze wedstrijd, georganiseerd door onder meer Mensura, strijden organisaties om de titel ‘meest fitte werkplek van Vlaanderen’. De lat ligt hoog: de winnaar van de vorige editie, Aralea, klopte af op een indrukwekkende 13.449 stappen per dag!

Na één maand stappen tellen, ontvangt de grote winnaar van de herfstclash de officiële wisselbeker, een naamplaatje én een exclusief bezoek van Bruce on Wheels: de prettig gestoorde coach komt langs met een sappentrapper en vers fruit.

Gezondheidswinst gegarandeerd

Maar uiteindelijk scoort iedereen die deelneemt. De 10.000-stappenclash geeft de fysieke en mentale gezondheid van uw medewerkers een flinke boost. En energieke medewerkers zijn productiever, en minder vatbaar voor ziekteverzuim.

Praktische informatie

De lente-editie vindt plaats van 1 tot en met 31 mei. Inschrijven kan tot 31 maart via www.nostepsnoglory.be. Elke deelnemende organisatie ontvangt bovendien een promotioneel posterpakket met 50 flyers en 5 verschillende posters. Daarnaast kunt u een motiveringspakket (met o.a. een notitieblok en stickers) aanvragen.

Meer informatie vindt u in het draaiboek voor bedrijven en op www.nostepsnoglory.be. Of neem contact met ons op via stappenclash@mensura.be.

Download de poster.

Meer informatie nodig? Wij helpen u graag!

+32 2 549 71 00Mail ons