Wie won de snoepchallenge van VOKA Limburg?

11-12-19

Twee weken niet of zo weinig mogelijk snoepen. Dat is de snoepchallenge van Voka Limburg in een notendop. Toen het Hasseltse kantoor van SD Worx de Limburgse Mensura-medewerkers uitdaagde, gingen we graag de strijd aan. Met een ludieke kwinkslag, weliswaar.

Voka Limburg riep de bedrijven in de regio op om niet – of toch zo weinig mogelijk – te snoepen tussen 22 november tot 5 december 2019. Om organisaties een extra duwtje in de rug te geven, konden ze elkaar hiervoor uitdagen.

Dat deed ook het Hasseltse kantoor van SD Worx: zij trokken de Limburgse Mensura-medewerkers mee in de gezonde competitie.

En de winnaar is …

Met een bemoedigende actie pookte Mensura het vuur wat op bij onze uitdagers…
 


En dat bleef niet zonder gevolgen (al zit de inzet van de SD’ers er natuurlijk ook voor iets tussen): SD Worx Hasselt haalde overtuigend de eerste plaats. Mensura Limburg eindigde net naast het podium op de vierde plaats.

Proficiat aan de winnaar en alle andere deelnemers. Want wie inzet op vitaliteit en gezondheid, wint sowieso!


Maak gezond eten tot een gewoonte op de werkvloer

Als werkgever hebt u wel degelijk een impact op de levensstijl van uw medewerkers. Zo kunt u hen zo veel mogelijk inzichten en tips geven over het belang van een gezonde leefstijl.  


Meer informatie nodig? Wij helpen u graag!

+32 2 549 71 00Mail ons