Virtual Class ‘Hoe organiseer ik gezond en productief thuiswerken in mijn bedrijf?’

Een veilige en gezonde werkplek ondersteunt de productiviteit en het welzijn van medewerkers. Maar bij thuiswerk hebt u hier als werkgever weinig vat op. Tijdens deze online opleiding leert u hoe u in 8 stappen van thuiswerk een succes maakt.

Duur: 1,5 uur

Waarom?

Door de coronacrisis voerden tal van organisaties noodgedwongen thuiswerk in. Medewerkers beseffen dat telewerk hun work-lifebalans en productiviteit ten goede kan komen. Ook na de lockdown zal het aandeel (occasionele) thuiswerkers dus hoog blijven. Maar hoe ondersteunt u van op afstand de gezondheid en productiviteit van medewerkers? Dat leert u in deze virtuele opleiding.

Voor wie?

Deze opleiding is geknipt voor bedrijven die op een gezonde en productieve manier thuiswerk willen organiseren. De opleiding is waardevol voor werkgevers, hr-medewerkers, preventieadviseurs en leidinggevenden.

Hoe?

In deze online opleiding komen volgende topics aan bod:

  • Feiten, cijfers en succesfactoren van thuiswerk
  • Werkomgeving, productiviteit en gezondheid
  • Rechten en plichten voor werkgever en werknemers op het vlak van welzijn op het werk
  • Stappenplan om gezond en productief thuiswerk te organiseren

Resultaat

U krijgt zicht op hoe u gezond en productief thuiswerk organiseert. Op die manier bevordert u het welzijn, de motivatie en de tevredenheid van uw werknemers.

Praktisch

Een expert geeft deze opleiding aan maximaal 50 deelnemers. De workshop duurt een uur, waarna deelnemers gedurende een half uur vragen kunnen stellen. U kunt de Virtual Class ook binnen uw organisatie aanbieden, met een maximum van 15 deelnemers per classroom. De online opleiding is beschikbaar op ons leerplatform Flowsparks waarop de deelnemers kunnen inloggen.

 

Schrijf je vandaag nog in!

Klanten:

  • € 75,00 / deelnemer (vrij van btw)
  • 0,47 preventie-eenheden / deelnemer *

Niet-klanten: 

  • € 90,00 (exclusief 21% btw)

* Voor bedrijven uit de categorieën A/B/C+

Online inschrijven