Waarom?

Cruciaal is dat uw leidinggevenden zich bewust zijn van hun verplichtingen op het vlak van welzijn op het werk. Minstens even belangrijk is dat ze die ook kunnen vertalen naar concrete werkpunten en er helder en uniform over communiceren. Zo draagt elk lid van de hiërarchische lijn bij tot een actief en preventief welzijnsbeleid.

Wie?

Deze basisopleiding is bedoeld voor leden van de hiërarchische lijn.

Wat?

We bouwen de basiskennis over welzijn op het werk en een aantal praktische vaardigheden interactief op. Via individuele oefeningen en onderlinge afstemming vertalen cursisten die naar een concrete aanpak binnen de organisatie.

Hoe?

De Basisopleiding maakt deel uit van ons open opleidingsaanbod en  duurt 1 lesdag. Voor groepen van minimum 6 personen kan de opleiding ook intern en op maat van uw bedrijf worden georganiseerd.

De volgende thema’s komen aan bod:

Al deze topics worden praktisch benaderd met uitvoerige aandacht aan de effectieve uitvoering van de opdrachten van de leidinggevende.

De opleiding wordt intern en op maat van uw bedrijf georganiseerd voor groepen van minimum 6 personen. Je kan deze basisopleiding ook volgen in ons open opleidingsaanbod.

Resultaat

Tarief

Contacteer ons voor een prijsofferte.

Extra opties

Ondersteuning door de externe preventieadviseur is mogelijk op aanvraag. 

Bijscholing en verdere opties

Ondersteuning door de externe preventieadviseur is mogelijk op aanvraag.