Bijscholing preventieadviseur niveau III

Uw preventieadviseur werkt in overleg met u een gezondheidsbeleid uit en stelt jaarlijks een globaal preventieplan voor uw organisatie op. Hij of zij moet dus op de hoogte blijven van alle actuele wettelijke verplichtingen op het vlak van welzijn en veiligheid op de werkvloer. Daarom organiseert Mensura de bijscholing voor preventieadviseurs.

Waarom?

Om zijn opdrachten correct te kunnen uitvoeren, moet uw preventieadviseur up-to-date blijven over alle nieuwe wettelijke bepalingen en technieken op het vlak van welzijn op het werk en dynamische risicobeheersing. Geregeld bijscholen is dan ook een must.

Wie?

Voor preventieadviseurs die hun kennis up-to-date willen houden en hun expertise willen delen met anderen binnen hetzelfde vakdomein van de preventie.

Wat?

Tijdens de bijscholing zetten we in op de actualisering van de preventiekennis. Zo kunnen uw preventieadviseurs hun risicoanalyses en globale preventieplannen optimaliseren. Bovendien kunnen ze hun kennis en ervaringen delen met andere deelnemers.

Hoe?

  • Tijdens de voormiddag focussen we op actuele thema’s en/of nieuwe wetgeving. In de namiddag werken de deelnemers samen een aantal praktijkcases uit.
  • Je kan ook de open bijscholing volgen (voor groepen van 10 tot 20 personen), deze maakt deel uit van ons open opleidingsaanbod en duurt 1 dag.

Resultaat

Na de bijscholing beschikt de preventieadviseur over alle actuele preventiekennis om zijn opdrachten te vervullen.

Tarief

Contacteer ons voor een prijsofferte.