Stoelmassage

Wat?

Ons professionele team van masseurs komt langs in uw organisatie om uw medewerkers een stoelmassage te geven. De ontspannende massage heeft een positieve impact op de vitaliteit van uw medewerkers.

Waarom?

Medewerkers die geregeld een ontspanningsmoment inlassen, zijn beter uitgerust om de rest van de dag het beste van zichzelf te geven.

Voor wie?

Voor ondernemingen die hun medewerkers een moment van ontspanning willen bieden.

Deze stoelmassage is geschikt voor elke medewerker. Deelnemers met specifieke rug- of nekklachten kunnen dat vooraf laten weten aan de masseur.

Hoe?

Voor deze ontspannende massage gaat de medewerker op een speciaal ontwikkelde stoel zitten. De masseur neemt vooral rug, nek, armen, handen en hoofd onder handen om het energetische evenwicht te herstellen. Een sfeerpakket met aangepaste geuren, muziek en lichteffecten draagt bij tot een unieke en zintuigenprikkelende ervaring.

Resultaat

Na de stoelmassage voelt de medewerker zich zowel fysiek als mentaal beter, met een positieve impact op zijn of haar vitaliteit als gevolg. Stoelmassages op geregelde basis beperken ook het risico op nek- en schouderklachten.

Praktisch

Een masseur komt langs in uw organisatie voor een stoelmassage van 15 minuten per persoon, voor maximaal 21 deelnemers. Wil u op dezelfde dag meer medewerkers een stoelmassage aanbieden, dan kunt u meerdere masseurs vragen. De massages worden gegeven op de normale kledij. Uw medewerkers moeten dus geen speciale kledij voorzien.