Wat?

Voldoende lichaamsbeweging houdt uw medewerkers gezond. Een eenvoudige manier om dag in dag uit meer te bewegen, is door meer stappen te zetten. Uit onderzoek blijkt dat 10.000 stappen per dag een ideaal streefdoel is voor volwassenen. Daarom is er het 10.000-stappenplan. Tijdens een workshop verwerven uw medewerkers inzicht in de voordelen van het 10.000-stappenplan voor hun gezondheid. Ze krijgen ook advies over hoe ze elke dag hun 10.000 stappen kunnen halen.

Waarom?

Bedrijven willen dat hun mensen energiek en veerkrachtig zijn. Dat kan alleen als medewerkers ertoe aangezet worden dagelijks te bewegen. Motiveren alleen is niet genoeg, een concreet middel geeft mensen een houvast. En dat is het 10.000-stappenplan.

Voor u?

U wilt gedragsverandering bereiken bij uw medewerkers, zodat ze een duurzaam en gezond bewegingspatroon verwerven? Het 10.000-stappenplan heeft in tal van organisaties zijn waarde bewezen.

Hoe?

Voorafgaande bespreking met leefstijladviseur:

Uw medewerkers volgen een workshop:

U evalueert het project tijdens een opvolgingsgesprek met onze leefstijladviseur:

Resultaat

Dankzij het 10.000 Stappenplan bevordert u de veerkracht en de vitaliteit van uw medewerkers. Ze voelen zich beter en zijn actiever op het werk. Dat resulteert in een nog betere productiviteit en duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. Uw bedrijf zet niet één maar tienduizend stappen vooruit.

Praktisch

Meer info of een offerte nodig?

Laat hier uw gegevens achter.