Tijd voor een positief verzuimbeleid

Met wel 33 procent. Zoveel steeg verzuim de laatste tien jaar in België. In 2018 kostte verzuim bedrijven gemiddeld 1.200 euro per voltijdse werknemer. Met een specifieke, positieve benadering valt verzuim effectief aan te pakken. Maar … hoe kom je tot een positief verzuimbeleid? En kan je verzuim oplossen met een luisterend oor en een goed gesprek? Met een keuzeaanbod van modulaire verzuimoplossingen helpen wij jouw organisatie vermijdbaar verzuim terugdringen, en vooral voorkomen.

Iedereen aan boord voor een positief verzuimbeleid

Wil je het ziekteverzuim in je organisatie laten dalen met een positieve aanpak? Dan moeten de neuzen van heel het management en alle leidinggevenden in dezelfde richting wijzen: over de precieze definitie van verzuim, over de rollen en verantwoordelijkheden ...

 

Lees er meer over

Krijg een diepgaande analyse van jouw verzuimcijfers

Een positief verzuimbeleid uitdokteren, werkt beter met objectieve data. Aan de hand van een grondige analyse kom je te weten welke vorm van ziekteverzuim jouw organisatie het meeste parten speelt.

 

 

Lees er meer over

Samen zetten we een goed verzuimbeleid op

Ziekteverzuim positief aanpakken, lukt alleen met de volle steun en inzet van alle leidinggevenden. Tijdens praktische workshops overlopen we samen alle stappen die bijdragen tot gedragsverandering.

 

 

 

Lees er meer over

Leer verzuimgesprekken voeren

Praten werkt. Die wijsheid geldt al helemaal om ziekteverzuim positief te beïnvloeden. Met een praktische en diepgaande training reiken we je leidinggevenden gesprekstechnieken aan om doeltreffende verzuimgesprekken te voeren.

 

 

Lees er meer over

Veranker je verzuimvisie

Een positief verzuimbeleid stopt nooit. Wij helpen je om je beleid te waarborgen én te verbeteren waar het kan. Want een positief verzuimbeleid is vooral een duurzaam verzuimbeleid.

 

 

 

Lees er meer over

Opleiding positief verzuimbeleid

In een gevarieerde en interactieve sessie van een halve dag maakt een verzuimexpert u bewust van de absolute noodzaak van een gezamenlijk gedragen beleid. Deze expert deelt praktijktips met u en geeft antwoord op jouw verzuimvragen.

 

 

Mail ons

Een positief verzuimbeleid voor uw bedrijf?

Maak nu tijd voor een positief verzuimbeleid.

Vraag uw offerte aan!