De winst van welzijn: ontdek ons jaarverslag 2021

22-06-22

Ook in 2021 ging Mensura voluit voor de winst van welzijn. Zodat werknemers gelukkiger zijn op het werk en sterker in het leven staan. Hoe vertaalt dat zich naar een jaarverslag voor 2021?


2020 was een uitzonderlijk jaar en vroeg om een uitzonderlijk jaarverslag. Dat jaarverslag was geen terugblik maar een standpunt. Niet over wat was, maar wel over wat kan komen. We schreven 9 verhalen. 9 voorbeelden om op een mooie, gezonde manier te werken. Het jaarverslag van 2020 ging niet zozeer over onze financiële rekening, maar wel over die andere, veel belangrijkere balans: de winst van welzijn op het werk.

Ook in 2021 gingen we nog altijd voluit voor de winst van welzijn. Zodat werknemers gelukkiger zijn op het werk en sterker in het leven staan. Onze passie als partner en gids in welzijn op het werk vertrekt vanuit de wetenschap. Met oplossingsgerichte kennis, ondersteund door technologie en data, lopen we voorop voor meer welzijn op het werk. Dat maakt van Mensura een geëngageerd expert in positieve impact, een betrokken partner met een relevante totaaloplossing en een betrouwbare gids in welzijn op het werk.

Ontdek ons jaarverslag van 2021 op www.dewinstvanwelzijn.be

Meer informatie nodig? Wij helpen u graag!

+32 2 549 71 00Mail ons