Mensura valt in de prijzen met presentatie en poster op internationaal FOHNEU-congres

02-05-19

Voor de zevende editie van het internationale FOHNEU-congres (Federation of Occupational Health Nurses within the European Union) vormde Budapest het decor. Onze Mensura-delegatie liet zich opmerken met knappe presentaties en kwam met maar liefst twee prijzen naar huis.

Van 24 tot 26 april 2019 verzamelde een brede schare experts op het vlak van welzijn op het werk in de Hongaarse hoofdstad. In totaal waren 28 Europese landen vertegenwoordigd. Ook Mensura was aanwezig om resultaten van onderzoeken te presenteren.

Twee keer prijs

En dat deden ze met verve. Met haar praktijkgerichte presentatie ‘Workplace visits at small en medium-sized enterprises by occupational health nurses: a practical case report’ sleepte bedrijfsverpleegkundige Mieke Raeijmaekers de prijs voor beste presentatie in de wacht.

Ook collega Nancy Doyen viel in de prijzen. Haar poster over de Vitality Scan kon rekenen op ruime belangstelling en werd verkozen tot tweede beste poster.

Samenwerking en enthousiasme

De talrijke felicitaties zijn een mooie erkenning voor de vlotte samenwerking tussen R&D en Marketing en voor het enthousiasme van de collega’s ter plaatse.

Bekijk hier de winnende poster.

Meer informatie nodig? Wij helpen u graag!

+32 2 549 71 00Mail ons