Mensura verlegt haar focus en verhuist haar regiozetel Limburg-Kempen naar Corda Campus

15-01-19

Om als bedrijf relevant en succesvol te zijn, zijn kennis, netwerking en kruisbestuiving meer dan ooit onmisbare bouwstenen. Daarom neemt het regionaal kantoor Limburg-Kempen van Mensura vanaf 1 februari zijn intrek op de Corda Campus in Hasselt.

Corda Campus verenigt tientallen organisaties in een ecosysteem, waarbij bedrijven en partners elkaar inspireren door kennis, ervaringen en faciliteiten te delen. The place to be voor innovatie, groei en succes.

Ambitieuze toekomstplannen

Deze context biedt Mensura de ideale voedingsbodem om verder te groeien en onze ambities waar te maken. De nieuwe locatie vergroot onze slagkracht bij het uitwerken van een aanbod waarmee we u als ondernemer de toekomstige uitdagingen op het vlak van preventie, gezondheid, veiligheid en welzijn het hoofd helpen bieden.

Vlot bereikbaar

De centrale ligging aan de Kempische Steenweg maakt onze kantoren en het Hasseltse onderzoekscentrum vlot bereikbaar. De campus zet in op duurzame mobiliteit en combineert uitstekende bereikbaarheid in een aangename omgeving.

Praktisch:
Nieuwe adresgegevens vanaf 1 februari 2019:
Corda Campus (gebouw Corda 2)
Kempische Steenweg 309/0.01
3500 Hasselt

T +32 11 30 27 62
F +32 11 23 09 88
E limburg@mensura.be

Download hier het plan en de routebeschrijving.

Meer informatie nodig? Wij helpen u graag!

+32 11 30 27 62Mail ons