Mensura wint HR Excellence Award voor welzijn en engagement

17-11-17

Op 16 november heeft Mensura de HR Excellence Award voor ‘Best Employee Wellness & Engagement Services Company’ gewonnen. We sleepten de erkenning in de wacht met onze aanpak rond re-integratie. Een sprekende klantencase bij Menken, een producent en leverancier van huismerken, waaronder noten en gedroogde vruchten, overtuigde de jury van onze innovatieve aanpak.

Gretel Schrijvers, Algemeen Directeur bij Mensura: “We zijn heel tevreden dat we bij onze eerste deelname aan de HR Excellence Awards in de prijzen vallen. Vooral ook dat dit met een belangrijk thema als re-integratie gebeurt. Veel bedrijven worstelen nog met wat de wetgeving oplegt en hoe ze dat in de praktijk brengen. Wat we samen met Menken realiseren toont aan dat er mooie resultaten kunnen worden neergezet. Dat is in de eerste plaats mooi voor de medewerkers die na langdurige ziekte verantwoord terug aan de slag kunnen, maar ook voor de onderneming in kwestie, die alle kennis en ervaring aan boord houdt.”

Win-winsituatie

Bert De Ridder, CEO bij Menken: “Via een intensieve samenwerking met Mensura gaan we na welke maatregelen en ergonomische aanpassingen nodig zijn om tot 0% vermijdbaar verzuim te komen. Krijgen we toch met langdurige afwezigheid te maken, dan werken we samen een re-integratietraject uit op maat. Het resultaat is dat de re-integratiedrempel verlaagt voor onze werknemers én voor ons als werkgever: medewerkers krijgen alle nodige begeleiding en ook het bedrijf wordt ondersteund. Een win-winsituatie.”

Bedankt aan iedereen die zijn stem uitbracht en ons zo op weg hielp deze erkenning in de wacht te slepen!

Lees ook: Menken en Mensura: co-auteurs van een uniek re-integratieverhaal

Meer informatie nodig? Wij helpen u graag!

+32 2 549 71 00Mail ons