Mensura zet zich actief in voor een minimale ecologische voetafdruk

25-08-14

Zorg voor het milieu is een maatschappelijke ‘must’ om onze omgeving leefbaar te houden, nu en in de toekomst. Mensura is zich ervan bewust dat haar bedrijfsactiviteiten mogelijke risico’s voor het milieu met zich meebrengen. Daarom streven wij ernaar om al onze processen en activiteiten zo ‘schoon’ mogelijk te laten verlopen.

Mensura wil dit waarmaken door het invoeren en handhaven van het ISO 14001:2004 milieumanagementsysteem. Dit milieumanagementsysteem stelt Mensura in staat om zich op een doeltreffende en efficiënte manier te focussen op continue verbetering van haar milieuprestaties, naleving van de milieuwetgeving en preventie van vervuiling. De implementatie hiervan is voorzien voor eind 2014, de certificatie van het systeem volgt in maart 2015.

Ondertussen is een eerste belangrijke stap gezet. Het kader voor de implementatie van het milieumanagementsysteem en de te ondernemen milieuzorgacties werd vastgelegd in een schriftelijke verklaring, de milieubeleidsverklaring. Deze milieubeleidsverklaring geldt voor alle Belgische entiteiten van Mensura.

Meer informatie nodig? Wij helpen u graag!

+32 2 549 71 00Mail ons