Neem deel aan de ‘nv gezond’-award

26-03-14

Heeft uw KMO aandacht voor het welzijn en de gezondheid van haar medewerkers? Schrijf u dan alleen of samen met uw buurbedrijven in voor de ‘nv gezond’-award en stel uw gezonde bedrijfsinitiatieven voor in HR-Magazine. Daarnaast ontvangen de winnaars gratis stappentellers, een maand lang vers fruit en fietsbijstand gedurende één jaar.

Op basis van uw geleverde inspanningen op vlak van gezondheid en werk, kiest een jury van experts drie winnaars uit alle inzendingen:

  • 1 winnaar uit de categorie ‘individuele KMO (profit)’,
  • 1 winnaar uit de categorie ‘individuele KMO (non-profit)’,
  • en 1 winnaar uit de categorie ‘groep van KMO’s’. De awards worden uitgereikt op 1 oktober 2014.

Wacht niet te lang! De eerste zes inschrijvingen krijgen een startpakket. Het startpakket biedt u advies op maat aan een voordelig tarief om uw medewerkers langer actief én gezond aan de slag te houden.

Schrijf u in op www.nvgezond.be en vul het deelnameformulier in!

Mensura partner van ‘nv gezond’

Sinds 2012 is Mensura partner van ‘nv gezond’. ‘nv gezond’… wil werknemers langer aan het werk houden door gezonde leefgewoonten te stimuleren via een gezondheidsbeleid op het werk. Jaarlijks wordt de ‘nv gezond'-award uitgereikt aan KMO's die aandacht hebben voor het welzijn en de gezondheid van hun medewerkers op de werkvloer.

Samen werken aan ‘gezonder’ werken

U vindt in Mensura:

  • Een partner die u professioneel advies biedt om de individuele gezondheid en leefstijl van uw medewerkers te verbeteren. Meer informatie? Bekijk onze workshops rond gezonde voeding en gezonde leefstijl, beweeg je gezond, ...of mail naar health@mensura.be.
  • Een partner die actief projecten ondersteunt die medewerkers langer en gemotiveerd aan het werk houdt door gezonde leefgewoonten te stimuleren.  

Meer informatie nodig? Wij helpen u graag.

+32 2 549 71 00Mail ons