Mensura, Group S en Daoust starten structurele samenwerking met UWE

04-12-23

Mensura en L’Union Wallonne des Entreprises (UWE) slaan de handen in elkaar. Samen met Group S en Daoust ondersteunen we voortaan UWE in een strategische werkgroep die focust op hr. Op die manier bundelen we complementair de krachten ten voordele van de 80.000 Waalse organisaties die zijn aangesloten bij UWE.

 

Deze structurele samenwerking heeft als doel om ondernemingen nog beter te informeren en sensibiliseren bij de uitvoering van hun hr-beleid.

Cécile Neven, CEO de l’UWE: “Onze ondernemingen moeten op de arbeidsmarkt het hoofd bieden aan tal van uitdagingen. Daarom is het voor UWE essentieel om zich te omringen met sterke en ervaren partners om werkgevers bij te staan bij het aantrekken van talent, administratieve ondersteuning te verlenen en te waken over het welzijn van werknemer.”

Dr. Gretel Schrijvers, CEO de Mensura group: “Als nationale speler met sterke regionale vertegenwoordiging, willen we een goede verankering met alle sectoren, in elk landsgedeelte. Als eerstelijnspartner voor elke onderneming, van de kleine zelfstandige tot grote multinationals, bouwen we aan een sterk netwerk van partners om klanten zo goed mogelijk bij te staan bij hun dagelijkse bedrijfsvoering en strategische doelstellingen. We zijn blij dat we de handen in elkaar kunnen slaan met UWE om werkgevers te ondersteunen bij de preventie van hun menselijk kapitaal, de bevordering van hun wellbeing en het vermijden van verzuim.”