Wachtlijst opgestart voor bestellingen griepvaccin

24-09-20

Nieuwe bestellingen van griepvaccins via MyMensura zijn niet langer mogelijk. Er is een wachtlijst aangelegd voor bestellingen via mail.

Het maximum aantal bestellingen van griepvaccins is bereikt. Klanten die nog willen bestellen, kunnen dat enkel nog via griep@mensura.be. Ze komen dan automatisch op een wachtlijst. Levering is dus niet gegarandeerd.

Afhankelijk van het uiteindelijke aantal vaccins dat we geleverd zullen krijgen, gebeurt de verdeling volgens deze principes:

  • In de eerste fase (vanaf 15 oktober) komen de risicogroepen aan bod van alle ondernemingen die op tijd een nominatieve lijst hebben aangeleverd. 
  • In de tweede fase (vanaf 15 november) wordt voorrang gegeven aan de essentiële beroepen. De zorgsector is daar in principe niet meer bij inbegrepen, want die kwam in fase 1 al aan bod. Als er uitzonderingen zijn die niet tijdig hebben besteld, kunnen zij ook als eersten aan bod komen in fase 2. Verdere verdeling verloopt in volgorde van tijdstip van bestelling. Zowel bij de essentiële als bij de niet-essentiële sectoren geven we voorrang aan klanten.

Let op: vanwege medische verantwoordelijkheid kunnen wij geen bestellingen van vaccins aanvaarden, als die niet door onze verpleegkundigen worden geplaatst.


Meer informatie nodig? Wij helpen u graag!

+32 2 549 71 00Mail ons