Seminarie re-integratie Mensura, HR Square en UGent: schrijf u in!

13-02-18

Re-integratie is een hot topic. In 2017 startten alle externe diensten samen ruim 15.000 trajecten op. Toch blijven veel organisaties worstelen met de praktische invulling van re-integratie. Samen met HR Square en UGent organiseert Mensura daarom een verhelderend en inspirerend seminarie. Met de inzichten kunt u na afloop meteen aan de slag.

Als hr-verantwoordelijke kunt u niet om re-integratie heen. Niet alleen zit het aantal langdurig zieken in de lift, ook het aantal aanvragen van een re-integratietraject stijgt.

Dat plaatst ondernemingen voor aanzienlijke uitdagingen. Hoe pakt u re-integratie aan? Welke mogelijkheden hebt u om aangepast of ander werk aan te bieden? Wat is de impact op lopende arbeidscontracten? En hoe gaan andere ondernemingen om met langdurig zieke medewerkers?

Inzichten en praktijkvoorbeelden

Om u wegwijs te maken vindt op maandag 26 februari in Het Pand in Gent het seminarie ‘Re-integratietrajecten en aangepast werk: de impact van de nieuwe wetgeving’ plaats, een organisatie van HR Square, in samenwerking met Mensura en UGent. Dit event bundelt inzichten, juridische cases en inspirerende praktijkervaringen.

Mensura presenteert er onder meer de cijfers na 1 jaar re-integratiewetgeving en licht juridische cases toe. Onze klant Menken komt er ook getuigen over de praktische aanpak van succesvolle re-integratie.

Bekijk hier het volledige programma.

Deelnamevoorwaarden

  • Dit seminarie staat uitsluitend open voor interne hr-verantwoordelijken.
  • De deelnameprijs bedraagt € 250 (+ 21% btw) voor leden van HR Square en € 500 (+ 21% btw) voor niet-leden.
  • Indien drie leden van uw organisatie betalend deelnemen, komt een vierde gratis.
  • Annuleren kan niet, vervanging is altijd mogelijk.

Interesse? Schrijf u dan meteen in. Het aantal plaatsen is beperkt.


Lees ook:

Meer informatie nodig? Wij helpen u graag!

+32 2 549 71 00Mail ons