
Opleiding HACCP: voedselveiligheid en hygiëne in de keuken

Opleiding HACCP: voedselveiligheid en hygiëne in de keuken
- Home
- Opleiding HACCP: voedselveiligheid en hygiëne in de keuken
Voordelen
- Medewerkers bewust maken van de noodzaak om hygiënisch te werken
- Alle medewerkers stimuleren om te werken volgens dezelfde principes, wat leidt tot een verbetering van de hygiëne op de werkvloer
- Zich in regel stellen met de wetgeving betreffende voedselveiligheid
Doelstelling
- Inzichten geven in de belangrijkste knelpunten rond voedingsmiddelenhygiëne
- Inzichten geven in de hygiënische basisprincipes om de voedselveiligheid te garanderen
Wijze van uitvoering
- In een eerste deel wordt een kort theoretisch hoofdstuk gewijd aan de specifieke gevaren van het verwerken van voedsel.
- Op maat van het bedrijf of de instelling worden alle van toepassing zijnde hygiëne-eisen duidelijk toegelicht.
- Duur van de les: 2 uur.
Resultaat
De medewerkers van de keuken zijn na afloop van de cursus in staat om met kennis van zaken voedselveilig en hygiënisch te werken.
Tarief
Contacteer ons voor een prijsofferte.