Leren waar, wanneer en hoe jij het wilt

Klassikaal, volledig op je eigen tempo of online met een expert.
Ga voor een opleiding van Mensura Learn&Connect die jou het meest aanspreekt.

Klassikaal

Het klaslokaal blijft een gevestigde waarde om te leren, van elkaar en van onze experts. In groep wissel je tips uit met andere cursisten en krijg je de kans om meteen vragen te stellen. Klassikaal leren gaat door op een Mensura-opleidingslocatie, maar kan ook bij jou op het werk.

Ontdek het klassikale aanbod >
 

Online met een expert

Je volgt een online les via Microsoft Teams. We maken gebruik van interactieve tools (Mentimeter) en break-outrooms om ook digitaal volop in te zetten op interactie. Bijkomend voordeel: je hoeft je niet te verplaatsen, je logt in waar jij wilt.

Meer weten over online leren met een expert >
 

E-learning

Via e-learning leer je op je eigen tempo. Je e-learning blijft een jaar lang beschikbaar op ons leerplatform. Perfect voor als je na de opleiding nood hebt aan een opfrissing en deze wilt herbekijken. Aan de hand van games, quizzen en oefeningen leer je concrete vaardigheden en inzichten. E-learning kan van op je desktop, laptop, tablet, smartphone of soms zelfs met een virtualrealitybril.

Ontdek onze e-learnings >
 

Blended learning

Blended learning combineert digitaal leren met fysieke contactmomenten. Leren krijgt een nieuwe invulling: docent wordt coach, groepsmomenten worden afgewisseld met online leren. Steeds met ruimte voor interactie, aangevuld met een voor- en natraject. Zo zorgen we ervoor dat leerstof blijft plakken. Je krijgt toegang tot een handige online overzichtspagina, waar je een jaar lang al het lesmateriaal kan herbekijken.

Ontdek ons aanbod blended learning >
 

Op maat

Vanuit de noden van jouw organisatie en je bedrijfscultuur ontwikkelen we een methode die iedereen aan boord krijgt en werken we een opleiding op maat uit. Specifieke leerdoestellingen of onze opleidingen bij jou op locatie, behoren tot de mogelijkheden.

Contacteer ons voor een leeroplossing op maat >
 

Innovatieve technologie garandeert de beste leerervaring

Met de nieuwste leertechnologieën houden we leren aantrekkelijk en blijft kennis beter plakken.
Ontdek er alles over >

Maak van leren een leuke uitdaging met gamification

Nieuwe technieken gieten een speels sausje over een opleiding. Door spelelementen toe te voegen verhoogt je motivatie om te leren. Kennis blijft beter hangen en leren wordt een leuke uitdaging.

Onze partner PLAY IT is gespecialiseerd in serious games, spelvormen in toepassingen waar je het niet verwacht.

Ontdek Play it Safe van onze partner PLAY IT >