Werken bij Mensura: samen gaan we voor de winst van welzijn

Als specialist in preventie, veiligheid, welzijn en gezondheid op de werkvloer helpen we werkgevers om hun medewerkers beter, langer en gezonder aan de slag te houden. Bedrijven groeien immers sterker als mensen er zich goed voelen. Die positieve impact meten we en zo tonen we de winst van arbeidswelzijn aan.

Welkom bij Mensura!

We zijn de grootste externe dienst voor preventie en bescherming op het werk van België en aanwezig in elke regio van het land. Omdat we blijven groeien, werven we geregeld nieuwe collega’s aan: arbeidsartsen, verpleegkundigen en preventieadviseurs. Voor de versterking van onze ondersteunende diensten zoeken we dan weer talent in IT, administratie, marketing, sales, finance, hr, logistiek ... Mogen we jou binnenkort ook verwelkomen bij Mensura?

Aan de slag bij Mensura?

Bekijk onze vacatures

Spontaan solliciteren?

Stel je kandidaat

Word jij onze collega?

Arbeidsarts

Je staat in voor het preventief gezondheidstoezicht bij de werkgevers in je klantenportefeuille. Vanuit Mensura investeren we mee in jouw opleiding. 
 

Ontdek hoe wij jou ondersteunen >

 

Verpleegkundige

Zelfstandig of met de arbeidsarts voer je medische onderzoeken uit in een van onze regionale centra of op de werkvloer bij de klant.
 

Bekijk de vacatures in jouw regio >

 

Preventieadviseur

Binnen je vakgebied – arbeidsveiligheid, ergonomie, psychosociale aspecten of hygiëne en toxicologie – werk je in samenspraak met je klant. Je voert risicoanalyses uit, stelt preventieplannen op en geeft opleidingen rond welzijns-, veiligheids- en gezondheidsaspecten.

Lees hoe je preventieadviseur wordt >

 

Baanbrekende werkgever, al jarenlang

Als specialist in welzijn en preventie past Mensura ook intern toe wat het bij klanten predikt. Zo focust het project ‘Wellbeing at Mensura’ op het welzijn van interne medewerkers in de breedste zin van het woord, vertellen HR-business partner Katrien Meert en Teamleader Psychosociale Aspecten Heidi Henkens.

Lees hier hoe we dat aanpakken bij Mensura >

 

Meer dan werken alleen

Vragen staat vrij

Heb je een vraag over werken bij Mensura of een van onze vacatures? Coralie (coralie.meyfroidt@mensura.be) of Ikram (ikram.elabbassi@mensura.be) helpt je graag verder!

Coralie

Recruiter

Mail mij

Ikram

Recruiter

Mail mij