Leren op maat van mensen: onze aanpak

Bij Mensura Learn&Connect geloven we in het potentieel van mensen. We zijn ervan overtuigd dat met de juiste begeleiding, iedereen levenslang kan leren. Kies daarom voor een leertraject dat echt bij je past. Met welke aanpak voel jij een match?

Een leeraanpak die bij je past

Initiate

 

Ontwikkel in een mum van tijd genoeg basiskennis om in te zetten op een bepaald thema binnen jouw organisatie. Sensibilisering staat centraal, modules zijn hapklaar en vrij kort.
 

Voor wie?

Voorkennis is niet nodig. De deur staat open voor iedereen met interesse in welzijn, preventie en veiligheid. Individueel, of net sensibiliserende opleidingen op bedrijfsniveau.

Hoe?

Op een laagdrempelige manier maken we je vertrouwd met enkele basisconcepten. Dat kan aan de hand van korte e-learnings, video’s, praktijkcases of quizzen. Je volgt de opleidingen online op je eigen tempo, waar en wanneer je wilt. Dat kan op je desktop, laptop, smartphone, tablet of zelfs met een virtualrealitybril.

Ontdek ons Initiate-aanbod >
 


Interact


Leer van meesters in hun vakgebied en collega’s binnen jouw domein. Ideaal als je graag het gesprek aangaat en wilt leren hoe je basiskennis in de praktijk brengt. Leren is een sociaal gebeuren. 
 

Voor wie?

Voor iedereen met goesting om van elkaar én van experts te leren. Voorkennis is niet nodig. We reiken je de kennis en de skills aan om er in te vliegen.

Hoe?

Het delen van ideeën werkt inspirerend. De sessies hebben steeds een sociale component, zowel online als offline. Van een cocreatieve workshop tot een professioneel (online) rollenspel: voor elk wat wils. Ideeën en ervaringen uitwisselen staat centraal. Je leert samen.

Ontdek wat ons Interact-aanbod je te bieden heeft >
 


Impact

 

Dompel je volledig onder en verdiep je kennis. Je gaat een diepgaand leertraject aan, kweekt nieuwe gewoontes en wordt klaargestoomd voor de praktijk.

 

Voor wie?

Je hebt de ambitie om zelf expert te worden of een certificaat te behalen. En om met je kennis anderen te helpen. Voorkennis kan van pas komen. Per opleiding ontdek je wat er verwacht wordt.

Hoe?

Een combinatie van verschillende leervormen zorgt voor een verdiepend effect. Ervaringsgericht, sociaal en digitaal leren wisselen elkaar af en creëren zo een langdurige impact. Je ontwikkelt zeer specifieke en direct toepasbare kennis.

Een mix van digitaal en klassikaal. Soms kan je je thuis voorbereiden. Sommige trajecten duren meerdere dagen.

Verdiep je kennis met onze Impact-opleidingen >
 


Increase


Je krijgt een opfrissing of breidt je kennis uit. Ook kan je je certificaat verlengen. Met ons Increase-aanbod blijf je op de hoogte van wetswijzigingen en actuele trends binnen jouw domein.
 

Voor wie?

Iedereen die nood heeft aan een opfrissingscursus of levenslang wil leren. Welke basiskennis aangewezen is, kom je te weten per opleiding. 

Hoe?

Een mix van digitaal en klassikaal leren, volledig online of met je collega’s. Het aanbod is divers.

Scherp je skills aan met een Increase-opleiding >
 

Een leertraject dat met je meegroeit

Start met Initiate en ga verder met Impact. Of kies voor Interact om daarna verder te bouwen met Increase. Duik je liever toch meteen in Impact? Ook een optie. Met een parcours op maat komen jouw vaardigheden het best tot hun recht.


Innovatieve technologie garandeert de beste leerervaring

Met de nieuwste leertechnologieën houden we leren aantrekkelijk en blijft kennis beter plakken.
Ontdek er alles over >