Onze opleidingen

Leren met impact over welzijn, gezondheid en veiligheid

Onze opleidingen

Thema's

Leren doe je niet alleen

Kennis heeft pas impact als je ze kan delen. Samen met onze experts en partners stippelen we jouw groeipad uit. Je komt in contact met meesters in hun vakgebied en deelt je ervaringen met de Mensura Learn&Connect-community. Onze experts en partners schaven, bouwen en vijlen aan kennis. Net daarom spreken we bij Mensura over onze ‘kennismakers’.

Ontdek onze kennismakers

Leren waar, wanneer en hoe jij het wilt

/
Klassikaal

Oefening en interactie op locatie

/
Online met een expert

Laat je inspireren en volg mee waar jij wilt

/
E-learning

Leer online op jouw tempo

/
Blended learning

Een mix van verschillende leervormen

/
Op maat

Volgens je specifieke bedrijfsnoden en binnen je organisatie

Lees meer >

Een leeraanpak die bij je past

Bij Mensura Learn&Connect geloven we in het potentieel van mensen. Elk leertraject kadert binnen een bepaalde visie op leren. Met welke aanpak voel jij meteen een match?

/

Initiate

Ontwikkel op korte tijd basiskennis. De sessies zijn online op elk moment beschikbaar, dynamisch en laagdrempelig. Je leert waar en wanneer jij dat wilt. Voorkennis is niet nodig.

/

Interact

Ga in gesprek met een expert, deel je ervaringen en leer van elkaar. Leren is een sociaal gebeuren. Je leert basiskennis toepassen in de praktijk, dat kan zowel online als klassikaal.

/

Impact

Verruim je blik en bereid je voor op een nieuwe rol. Met een mix van leervormen verwerf je diepgaande kennis die je meteen kan toepassen. De trajecten zijn vaak gespreid over meerdere dagen.

/

Increase

Verdiep je kennis of krijg een opfrissing over een bepaald onderwerp. Zo versterk je je praktijkvaardigheden. De trajecten kunnen zowel digitaal als klassikaal zijn.

Lees meer over onze unieke leeraanpak