Julie Daenen

Julie Daenen

Expertise: mentaal welzijn

Nederlands, Engels

Wie ben ik?

Ik hou van roeien, mountainbiken, lachen en gezonde voeding om je vingers bij af te likken. Verder leef ik volgens het motto “Wil je de wereld veranderen, begin dan bij jezelf.”

De inspiratie die ik daaruit haal zet ik om in mijn werk:

  • Psychosociale risicoanalyses uitvoeren
  • Opleidingen en webinars geven rond diverse psychosociale thema's zoals veerkracht, leiding geven en mentaal gezond thuiswerken,
  • Webinars leiden over ‘Veerkracht in tijden van een pandemie’
  • Stress-enquêtes en -analyses uitvoeren
  • Psychosociaal advies op maat geven

Ik combineer mijn ervaring in change management en human resources met mijn klantgerichtheid en passie voor het welzijn van medewerkers. Dat zorgt voor een stevige basis als preventiedeskundige psychosociale aspecten.  

Noem het geen droom, noem het een plan."

Expertise

Zoek je een opleider met internationale ervaring? Die heb ik. Als change management consultant bij Deloitte Canada hielp ik teams bij hun voorbereiding op grote organisatorische veranderingen – altijd rekening houdend met de impact op en de specifieke noden van teams.

Het verhoogde mijn luistervaardigheid, motiveerde om sterk analytisch en oplossingsgericht te denken, en scherpte mijn communicatie- en faciliteringsvaardigheden aan. 

Daarnaast ben ik thuis in heel wat aspecten van human resources: interne bedrijfswerking optimaliseren, opleidingen faciliteren en werknemers coachen, evalueren en rekruteren.


Ervaring

Mensura – psychosociaal preventieadviseur
Sinds 2019

Deloitte Canada – change management consultant 
2018 – 2019 

Deloitte België – senior hr officer 
2016 - 2018 

VF Europe – hr generalist 
2014 - 2016 

Deloitte België – junior hr officer 
2012 - 2014 

Belgacom International Carrier Services
2011 - 2012 


Diploma's

Ik heb mijn master pedagogische wetenschappen (sociaal-cultureel en organisatorisch) aangevuld met een opleiding train-the-trainer over Insights discovery en een basisopleiding preventieadviseur niveau 3.


Opleidingen

Wil je je medewerkers mentaal beter wapenen in deze uitdagende tijden? Schrijf ze bij Learn&Connect in voor mijn opleidingen over ‘Veerkracht verhogen’, ‘Omgaan met verandering’ en ‘Leidinggeven’. Mentale booster gegarandeerd.

Cookies opgeslagen