Jocelyne Katshinda

Jocelyne Katshinda

Expertise: mentaal welzijn

Frans

Wie ben ik?

Ik ben klinisch psycholoog en psychosociaal preventieadviseur, werkzaam in het bedrijfsleven.  
In mijn vrije tijd hou ik van reizen, duiken, zwemmen … Ik lees ook graag en ben gek op interieurinrichting.

Onderwijs is het machtigste wapen om de wereld te veranderen." Nelson Mandela

Expertise

Ik ben betrokken bij een netwerk van vrouwelijke ondernemers en ik ben voorzitter van de vereniging van psychosociale preventieadviseurs. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van psychosociale risicopreventie en crisisbeheer en heb in vele sectoren gewerkt, zowel in particuliere ondernemingen als in overheidsorganisaties. Dankzij deze kennis van het milieu heb ik ook via mijn communicatieve vaardigheden een trouw klantenbestand uitgebouwd.

Referenties

Ik heb een preventiebeleid voor posttraumatische stress uitgewerkt en een psychosociale hotline opgezet, vertrouwenspersonen opgeleid en begeleid en jaarlijks wederkerende bewustmakingsessies georganiseerd over de preventie van psychosociale risico's.


Ervaring

Mensura
Sinds 2020

Psycholoog ter ondersteuning van de hulpverleningsgroep voor slachtoffers van rampen
Sinds 2007

Deskundig adviseur voor de opleidingen van de FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg
2003 – 2005


Diploma's

Ik behaalde een licentiaatsdiploma in psychologische en pedagogische wetenschappen en ik heb mijn opleiding aangevuld met een postgraduaat in klinische psychotherapie en een gecombineerde master in risicobeheer en welzijn op het werk.

Daarna heb ik verschillende opleidingen gevolgd, waaronder preventie en omgaan met posttraumatische stressstoornis, vermindering van traumatische incidenten, conflictbeheersing, vermindering van levensstress, ontspanningstherapie …


Opleidingen

Ik geef je graag de keuze uit mijn opleidingsaanbod: "Vertrouwenspersoon", "First Aid Mental Health" en "Preventie van psychosociale risico's".

Cookies opgeslagen