Violaine Thonnard

Violaine Thonnard

Expertise: vitaliteit

Frans

Wie ben ik ?

Ik ben verpleegkundige van opleiding. Mijn belangstelling voor gezonde voeding heeft me ertoe aangezet me daarin te specialiseren. Ik ben er vast van overtuigd dat sporten, voeding en gezondheid hand in hand gaan. 

In mijn vrije tijd wandel ik en ga ik soms hardlopen, vooral om te ontspannen en een sedentaire levensstijl tegen te gaan. 

Mijn hobby's zijn lezen, motorrijden en de kinderen aanmoedigen bij hun sportactiviteiten.

Neem je welzijn dringend in handen in plaats van je kwaaltjes uit te zitten."

Expertise

Met mijn achtergrond in de medische wereld heb ik me gespecialiseerd in gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Dankzij mijn expertise op het gebied van voeding en gezondheid geef ik nu workshops rond vitaliteit (Gezonde leefstijl, Bewegen voor gezondheid, Healthy Food), telewerken (online sessie Telewerken Vitaliteit) en preventie (online cursus voor preventieadviseurs niveau 3, hoofdstuk gezondheid).

Naast de workshops en opleidingen vervul ik de rol van verpleegkundige bij medische bezoeken.


Ervaring

Sinds 2014 ben ik bedrijfsverpleegkundige bij Mensura. Ik begon mijn loopbaan in 2004 als verpleegkundige in een woon-zorgtehuis, waar ik 5 jaar heb gewerkt. Daarna, tot 2012, had ik een doorverwijsfunctie in een instelling voor mensen met autistische stoornissen. Tussen 2012 en 2014 werkte is als medisch-maatschappelijk werker bij Kind en Gezin.


Diploma's

Tussen 2001 en 2004 heb ik hoger onderwijs gevolgd en een bachelor verpleegkunde behaald.

Sinds oktober 2021 ben ik ingeschreven voor een opleiding van drie jaar aan het SIIN (Scientific Institute for Intelligent Nutrition) om het diploma van voedingsdeskundige te behalen.


Opleidingen

Ik geef opleidingen rond gezondheid, telewerken en preventie, met name: ‘Healthy lifestyle (Gezonde levensstijl)’, ‘Leertraject telewerk’ en ‘Cursus voor preventieadviseurs niveau 3’.

Cookies opgeslagen