Wij bouwen gezonde bedrijven via waardevolle partnerships

Mensura gidst klanten steeds naar de beste oplossing, die zowel intern als extern aangereikt kan worden. Onze rol kunt u dan ook eerder vergelijken met die van architect dan aannemer. Mensura ontwikkelt een plan en verwijst waar nodig naar de meest geschikte partij voor de uitvoering ervan.  

Om dat zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, bundelen we onze krachten met bedrijfspartners. Zo creëren we een win-win. De partnerships bieden professionele partners een platform om hun expertise naar voor te schuiven, terwijl Mensura flexibeler kan inspelen op veranderende welzijnsvragen van klanten.  

Word Mensura-partner

Samen met partners willen we…

 • een relevant, multidisciplinair aanbod bieden
 • nieuwe oplossingen in co-creatie naar de markt brengen
 • onze krachten & inzichten bundelen om samen sneller te groeien
 • een ecosysteem ontwikkelen dat een 360°-oplossing voor werknemerswelzijn kan waarmaken
 • data verzamelen en analyseren om de ware impact van onze handelingen op welzijn te meten
   

Bent u de partner die we zoeken?

Elke onderneming die actief is in welzijn, veiligheid en (preventieve) gezondheid op het werk, kan een waardevolle partner zijn. Zowel start- & scale-ups als gevestigde bedrijven zijn dus van harte welkom. Heeft uw bedrijf bovendien een businessmodel dat zijn effectiviteit al bewezen heeft én kunt u niet wachten om samen uw bedrijf te boosten? Dan kijken wij alvast uit naar een eerste gesprek!  

Plan een eerste gesprek


Om gezonde bedrijven te bouwen is een geïntegreerde aanpak nodig. We willen een ecosysteem bouwen dat deze oplossing kan leveren in samenwerking met partners. Niemand kan dit alleen." Kim Van Asch Partnerships & Corporate Venturing Manager

Wat zijn de voordelen?

 • Toegang tot duizenden klanten 
  We zijn de absolute markleider in ons domein. Met meer dan 56.000 klanten in België, boosten we de groei van uw bedrijf.

 • Netwerkmogelijkheden 
  Als partner bent u welkom op onze evenementen voor klanten, partners en stakeholders. We brengen partners ook onderling met elkaar in contact.

 • Mentorschap door onze domein- en businessexperten 
  Hulp nodig bij de ontwikkeling of optimalisatie van nieuwe diensten en producten? Ons expertenteam bestaande uit dokters, psychologen, ergonomen, preventieadviseurs, juristen, ingenieurs en marketeers staan steeds paraat om u te begeleiden.

 • Integratie met ons uniek datamodel 
  Door onze ‘welzijnsindex’ te verrijken met uw data, ontdekt u de impact van uw diensten op het welzijn bij klanten.

 • Co-created service design 
  We delen onze marktinzichten om u te helpen bij de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. Laten we samen innovatieve oplossingen op de markt brengen!

 • Aantrekkelijk commissiemodel 
  We bieden verschillende partnershipniveaus om een win-win te garanderen. Afhankelijk van uw voorkeur doet Mensura aan pure “referral” tot integrale “reselling”, inclusief marketing- en salesinspanningen.

 • Het Mensura Venture Fonds 
  Mensura investeert in haar partners, en dat mag u letterlijk nemen. Partners met potentieel maken namelijk kans op een investering van het Mensura Venture Fonds via een minderheidsparticipatie.

Deze bedrijven gingen u voor

Ontdek onze succesverhalen

Word Mensura-partner