Vitality Scan

In de huidige uitdagende en snel veranderende tijden is het belangrijk om medewerkers gezond, energiek en gemotiveerd aan het werk te houden. Een duurzaam en effectief vitaliteitsbeleid is hiervoor onmisbaar. Dat betekent dat het is afgestemd op maat van uw organisatie en van de verwachtingen van uw werknemers.

Waarom kiezen voor de Vitality Scan?

 • Inzicht in behoeften en verwachtingen: U ontvangt een groepsrapport met inzichten in de huidige levensstijl, interesses en verwachtingen van uw medewerkers op het vlak van vitaliteit.
 • Sensibiliserend: Uw medewerkers ontvangen persoonlijk advies en tips waarmee ze meteen aan de slag kunnen.
 • Expertise: Uitgewerkt door onze vitaliteitsexperten.
   

Vraag vrijblijvend een offerte aan

De Vitality Scan helpt organisatie bij het ontwikkelen van een strategisch gezondheidsbeleid. Door medewerkers van bij de start te betrekken merk je meteen waar de knelpunten en noden liggen. Dit stelt ons in staat de strategische krijtlijnen nauwkeurig uit te tekenen.

Gemeentebestuur Libramont


 

Hoe werkt de Vitality Scan?

 • 1- Opstartoverleg 
  Tijdens het opstartoverleg peilen we naar de huidige initiatieven op het gebied van gezondheidsbevordering binnen uw organisatie en lichten we de bevraging van de werknemers toe. 

 • 2- Gezondheidsbevraging van uw werknemers 
  We bevragen uw werknemers via een anonieme, online vragenlijst naar hun huidige leefstijl op 5 domeinen: beweging, roken, alcohol, voeding en ontspanning. Op basis van de resultaten krijgt iedere werknemer persoonlijk advies over zijn/haar leefstijl. Daarnaast polsen we naar hun verwachtingen op vlak van ondersteuning.  

 • 3- Evaluatie en next steps 
  We bespreken samen de resultaten van de werknemersbevraging en mogelijke concrete vitaliteitsacties op maat van uw bedrijf. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan