Vitaliteit

Vitale medewerkers voelen zich fit en veerkrachtig, en geven energie aan uw organisatie. Zo dragen ze bij tot een optimale bedrijfsproductiviteit. Tegelijk heeft vitaliteit een positief effect op jobtevredenheid, werksfeer en het aantal afwezigheden op de werkvloer. Mensura biedt u als werkgever een aanpak om gericht de vitaliteit van uw medewerkers een duurzame boost te geven.

Waarom kiezen voor het vitaliteitsaanbod van Mensura?

  • Vitaliteitsbeleid op maat: Mensura biedt professionele ondersteuning en advies bij het uitwerken en uitvoeren van een duurzaam en geïntegreerd vitaliteitsbeleid op maat.
  • Expertise: Onze vitaliteitsexperten begeleiden u en baseren zich steeds op recente wetenschappelijke inzichten.
  • Gevarieerd aanbod: U heeft de keuze uit een waaier aan vitaliteitsdiensten zoals workshops, preventieve medische onderzoeken en coaching.

Ons vitaliteitsaanbod

Verwachtingen in kaart brengen

Om een effectief vitaliteitsbeleid uit te werken vertrekken we vanuit de huidige situatie en de verwachtingen van uw werknemers.Scan uw organisatie
 

Vitaliteit monitoren

Om zinvolle acties te kunnen opzetten op het vlak van vitaliteit, is het belangrijk inzicht te krijgen in de leefstijl en fysieke conditie van uw medewerkers.


Ontdek de Vita Check
 

Informeer en sensibiliseer
Stimuleer medewerkers tot gezond gedrag door hen inzicht te geven in hun leefstijl en hen keuzes aan te bieden die aansluiten bij hun verwachtingen en doelstellingen.

Ontdek de Vitality workshops