e-Enquête beeldschermwerk: Risicoanalyse voor kantoormedewerkers en thuiswerkers.

Medewerkers die veel aan een beeldscherm werken, zijn vatbaar voor specifieke gezondheidsklachten. Met onze vernieuwde e-Enquête – aangepast voor thuiswerkers – brengt u in kaart waar de gevaren schuilen en legt u de basis voor specifieke acties om het welzijn van uw beeldschermwerkers te bevorderen.
 

Waarom deze e-Enquête?

Wie (bijna) de hele werkdag aan zijn computerscherm gekluisterd is, loopt specifieke gezondheidsrisico’s waarop u als werkgever niet altijd een duidelijk zicht hebt. Met deze e-Enquête – een vernieuwde online enquête – neemt u het welzijn van uw medewerkers onder de loep en voert u de (wettelijk verplichte) risicoanalyse voor beeldschermwerkers uit. U ontvangt als werkgever een duidelijk rapport met actiepunten en adviezen. Uw medewerkers krijgen concrete tips voor gezonder beeldschermwerk.

Voor wie is deze e-Enquête?

De e-Enquête beeldschermwerk is geschikt voor elke organisatie met minstens 20 beeldschermwerkers. Voor organisaties met minder dan 20 is er de e-Coach beeldschermwerk.

Hoe werkt het?

De e-Enquête beeldschermwerk bestaat uit 3 fases:

  1. Voorbereiding: tijdens een opstartmeeting stemmen we af over de aanpak. We vertrekken van een standaardvragenlijst, waaraan u maximaal 5 bedrijfsspecifieke vragen toevoegt.
  2. Enquête: uw medewerkers ontvangen de online vragenlijst en krijgen 3 weken tijd om die in te vullen. Het systeem stuurt in die periode 1 reminder. Uw medewerkers krijgen meteen na het invullen van de e-Enquête concrete tips voor gezonder beeldschermwerk.
  3. Verslag: u ontvangt een analyse van de werkomstandigheden van uw beeldschermwerkers, hun mogelijke werkgerelateerde klachten en specifieke aandachtspunten voor thuiswerk. U krijgt ook een overzicht met actiepunten en adviezen dat we graag nog even met u bespreken.

Geïnteresseerd?

Vraag vrijblijvend meer info