Is uw horecazaak klaar voor inspectie?

Twijfelt u of uw zaak vlot een inspectie kan doorstaan? Met onze checklists gaat u na waarmee u zeker in orde moet zijn. Meer info over de specifieke thema’s vindt u hieronder bij: Wij helpen met uw preventietaken.

Bekijk onze checklists

Wij helpen met uw preventietaken

Mensura helpt u om preventief het welzijn van uw medewerkers veilig te stellen. Wij geven u onder meer concreet advies over preventiebeleid, voedselveiligheid, EHBO en brandpreventie.

Coronavirus

Lees meer

Uw preventiebeleid

Lees meer

Voedselveiligheid en hygiëne

Lees meer

Eerste hulp

Lees meer

Brandpreventie en veiligheidssignalisatie

Lees meer

Ergonomie van werknemers

Lees meer

Persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkledij

Lees meer

Keuringen en controles

Lees meer

Arbeidsmiddelen en -apparaten

Lees meer

Psychosociale risico’s

Lees meer

Uw samenwerking met Mensura

Met een specifieke aanpak brengen we de risico’s voor uw horecazaak in kaart en bepalen we welke maatregelen u kunt of moet nemen. Een preventie-expert staat klaar met tips en antwoorden op al uw vragen.

Hoe helpen wij u?