Wie gaat lopen met de Learn&Connect-teambuildingsprijs?

Onze actie voor een teambuildingscheque leverde maar liefst 200 inzendingen op. Elk met een originele of grappige insteek, die we bij Mensura Learn&Connect wel konden smaken. Na rijp beraad selecteerden we Germaine de Capuccini en Au Pas Vers l’Essentiel als winnaars.

Mensura Learn&Connect brengt mensen en organisaties samen om kennis te delen. Iets zeker weten, werkt immers beter. En wat zeker is, is dat teamspirit bijdraagt aan het werkgeluk. Daarom schreven we een GIF-wedstrijd uit. De twee winnaars ontvingen elk een cheque ter waarde van €2.000 voor een teambuilding. Ze weten alvast hoe zij de teamspirit in hun organisatie de ideale boost willen geven.

Germaine de Capuccini zet communicatie en samenwerking centraal

De eerste winnende inzending werd bedacht door het team van Germaine de Capuccini, specialist in professionele huidverzorging. Het team bestaat uit 24 werknemers die nauw samenwerken. Ook voor de teambuildingsactie staken ze de koppen bij elkaar.

Het bedrijf organiseert wel vaker interne teambuildings. Maar met hun kersverse cheque willen ze andere oorden opzoeken. Een workshop rond de ‘Insights’-kleuren, om inzicht te krijgen in de verschillende soorten karakters, en een halve dag ‘Farmfun’ staan bovenaan de lijst. “We willen een dag vol boeiende inzichten en fun, waarin communicatie en samenwerking de centrale thema’s zijn”, aldus de organisatie.

Au Pas Vers l’Essentiel brengt partners en zelfstandigen samen

Ook de originele woordspeling van Damien Dewitte viel in de smaak, en leverde Au Pas Vers l’Essentiel een teambuilding op. Samen met zijn vrouw Sophie Holvoet richtte hij de organisatie op in Nil-Saint-Vincent, waar ze hippotherapie, equicoaching en groepscoaching aanbieden.

Het ondernemende koppel wil de cheque inzetten om een leerrijke teambuilding te organiseren, waarbij ze hun partners en zelfstandigen samenbrengen. Als expert in groepscoaching kennen ze het belang van een goede samenwerking dan ook maar al te goed.

Geniet mee van de inzendingen

De inzendingen bezorgden ons stuk voor stuk een glimlach op het gezicht. Van chaos door het defecte koffiezetapparaat over plezier maken met collega’s tot het belang van EHBO-opleidingen: elk onderwerp kwam aan bod. We tonen een greep uit de 200 inzendingen, met de winnende GIF’s op een welverdiende ereplaats.