Arielle De Goes

Arielle De Goes

Preventieadviseur

Frans

Wie ben ik?

Ik ben jong en pas afgestudeerd, dynamisch en gemotiveerd. Ik werk als arbeids- en organisatiepsycholoog en daarnaast ben ik ook preventieadviseur psychosociale aspecten.

Ik informeer en ondersteun je bij het optimaliseren van het welzijn van je werknemers, rekening houdend met de structuur van je bedrijf of organisatie en met respect voor de organisatorische processen.

Welzijn op het werk heeft alles te maken met een gemoedstoestand die je creëert en de teamgeest en motivatie van iedereen bevordert.

Primaire preventie wordt al te vaak verwaarloosd, maar je kunt er net risicosituaties mee voorkomen en de blootstelling van werknemers aan vastgestelde risico's mee beperken –een essentieel aspect van deze welzijnscomponent.

Deze vorm van preventie heeft positieve effecten op de gezondheid en op de prestaties van de organisatie op langere termijn. Vanuit die optiek verleen ik coaching.

In mijn vrije tijd, en voor mijn eigen welzijn, geniet ik van tuinieren en wandelen in de natuur, reizen, lezen en afspreken met vrienden.

Carpe diem" Horatius

Expertise

Mijn skills komen vooral tot uiting in het opleiding geven en het uitvoeren van risicoanalyses. De oplossingen en individuele begeleidingsmethoden die ik aanreik, zijn aangepast aan de professionele context en dienen om inzicht te verwerven in professionele, persoonlijke of sociale problemen. Ik voer ook graag juridische opdrachten uit als aanvulling bij deze taken.


Ervaring

Momenteel ben ik preventieadviseur psychosociale aspecten bij Mensura in de Henegouwse regio. Voorheen werkte ik als hr-generalist op de afdeling human resources van het Erasmus Ziekenhuis.


Diploma's

In 2018 behaalde ik mijn universitair diploma arbeids-, economische en organisatiepsychologie, dat ik aanvulde met een master risicomanagement en welzijn op het werk - psychosociale aspecten.


Opleidingen

Ik begeleid je werknemers om hun professioneel welzijn en hun levenskwaliteit op het werk te optimaliseren. Ik geef ook trainingen over het ontwikkelen van veerkracht en respect op het werk.

Cookies opgeslagen