Audrey Basso

Audrey Basso

Expert in hulpverlening & EHBO

Frans

Wie ben ik ?

Op mijn 30ste begon ik aan een opleiding in de verpleegkunde. Deze job is een echte roeping, en ze stelt mij ook in staat om mijn gezinsleven in evenwicht te houden en gemotiveerd te blijven. Ik hecht veel belang aan menselijke kwaliteiten en ben er vast van overtuigd dat empathie en communicatie de sleutel zijn tot een goede samenwerking.

In mijn privétijd ben ik veel met muziek bezig; ik ga graag naar concerten en ben een grote fan van de band U2, die ik al sinds mijn 16de volg. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om te koken en tijd door te brengen met mijn partner en twee dochters.

Humor is de adrenaline van de optimisten. Kies een baan waar je van houdt en je hoeft geen dag in je leven te werken."

Expertise

Met mijn medische ervaring heb ik me gespecialiseerd in arbeidsgeneeskunde en geef ik hoofdzakelijk EHBO-opleidingen. Door mijn ervaring in het ziekenhuismilieu en meer bepaald in een dagziekenhuis en een revalidatieafdeling heb ik mijn vaardigheden kunnen verveelvoudigen en menselijke kwaliteiten ontwikkeld die onontbeerlijk zijn in mijn functies: luisteren, empathie, communicatie en respect voor anderen.


Ervaring

Ik begon mijn carrière in de medische wereld in 2016. Ik werkte twee jaar op de revalidatieafdeling, waar ik echte praktijkervaring kon opdoen. Daarna werkte ik in een oogartsenpraktijk en had ik een paar tijdelijke opdrachten voordat ik mijn weg vond naar de bedrijfsgeneeskunde.

Vandaag ben ik verpleegkundige bij Mensura, en sinds kort geef ik naast consulten ook EHBO-cursussen. Zo kan ik mijn verworven kennis met anderen delen en hen het juiste gedrag aanleren in noodsituaties.


Diploma's

In 2003 ben ik afgestudeerd in het algemeen secundair onderwijs. In 2014 besloot ik verpleegkunde te gaan studeren; in juni 2016 behaalde ik mijn diploma.


Opleidingen

Ik geef veiligheids- en preventiecursussen, vooral EHBO-cursussen. Ik geef mijn opleidingen op een zeer spontane manier met een flinke dosis humor, omdat ik ervan overtuigd ben dat je met humor veel boodschappen kunt overbrengen, soms zelfs moeilijke.

Cookies opgeslagen