Bart Teuwen

Bart Teuwen

Expertise: verzuim

Nederlands, Frans, Engels

Wie ben ik?

Na een korte start als huisarts nam mijn loopbaan in 2001 een andere wending.

Ik ben toen aan de slag gegaan in Nederland, waar ik gedurende 14 jaar gewerkt heb als bedrijfsarts. Geleidelijk aan nam ik steeds meer managementtaken op. In Nederland heb ik alle aspecten leren kennen van verzuimbegeleiding, op zowel het niveau van de werknemer als dat van de werkgever.

Sinds 2016 sta ik aan het hoofd van Certimed, marktleider in België op het vlak van medische controles.

Ik ben gehuwd, fiere papa van 2 zonen, en ik woon in Genk. In mijn vrije tijd vind je mij vooral rond het voetbalveld als trouwe supporter van KRC Genk, of op de racefiets.

Stop met het denken in beperkingen, start met het denken in mogelijkheden."

Expertise

Als verzuimexpert heb ik een brede ervaring in de zorg. Eerst als huisarts, daarna als bedrijfsarts. Vandaag begeleid ik organisaties op het vlak van ziekteverzuim in een brede waaier aan sectoren: zorg, onderwijs, overheid, industrie, dienstensector …

Dankzij mijn ruime managementervaring – als hoofd-bedrijfsarts, daarna als directeur van het Nederlandse Encare Arbozorg en vandaag als directeur van Certimed – ben ik gesprekspartner voor CEO’s of management levels, overheden en netwerkorganisaties. Daarnaast heb ik een passie voor alles rond innovatie binnen de zorg.


Ervaring

Ziekteverzuim is een groeiend probleem voor onze werkgevers en onze sociale zekerheid. Vanuit mijn expertise als bedrijfsarts in Nederland is mijn ambitie gegroeid om ook in België impact te hebben op onze aanpak van het ziekteverzuim. Bedrijven en leidinggevenden kunnen begeleiden bij de evolutie naar een duurzame en positieve verzuimaanpak, daar ligt mijn passie en uitdaging. 


Diploma's

Bedrijfsarts – SGBO Nijmegen
2007

Huisarts – UA Antwerpen
1999

Arts – UA Antwerpen
1997


Opleidingen

Bij Mensura Learn&Connect krijg je een breed aanbod opleidingen, gegeven door de experts uit alle afdelingen van Mensura. Benut hun kennis, stel hen vragen, verbreed de horizon van je medewerkers. Alle, maar dan ook alle opleidingen die we geven, zijn de moeite waard.

Cookies opgeslagen