Carmina Marasco

Carmina Marasco

Expertise: mentaal welzijn

Frans

Wie ben ik?

Mijn kracht ligt in mijn open en sociale aanpak, in mijn analytisch vermogen en mijn voeling met de behoeften van anderen.
Mijn hobby's zijn zeer gevarieerd, van improvisatietoneel tot krav maga, pilates ball, joggen en koken.

L’amore è un’azione (Liefde is actie)" Mauro Scardovelli

Expertise

Troeven

Ik heb altijd gewerkt in een context waarbij de focus lag op mijn vermogen om groepen aan te sturen. De dynamiek van een situatie fascineert me, en ik zet me maximaal in voor elke opdracht. Menselijke contacten en luisteren zijn mijn sterke punten.

Expertise

Als arbeidspsycholoog en preventieadviseur psychosociale aspecten heb ik met grote en kleine ondernemingen in binnen- en buitenland gewerkt. Zo heb ik me leren aanpassen aan verschillende organisatorische en culturele contexten, met name voor de selectie, opleiding en opvolging van vertrouwenspersonen of voor de opleiding en bewustmaking van psychosociale risico’s voor leidinggevenden en werknemers.


Ervaring

Preventieadviseur psychosociale aspecten – Mensura
Sinds 2020

Preventieadviseur psychosociale aspecten – Attentia P&P
2014 -2020


Diploma's

Ik behaalde een bachelor in sociale en arbeidspsychologie in Italië. Daarna heb ik mijn opleiding afgerond met een master in sociale, arbeids- en communicatiepsychologie, eveneens in Italië.

Daarna volgde ik een aanvullende master in risicomanagement, specialisatie psychosociale aspecten, deze keer in België.


Opleidingen

Ik bied een 5-daagse opleiding tot vertrouwenspersoon aan, een opleiding ‘Preventieadviseur niveau 3’ en een opleiding ‘Opvolging van vertrouwenspersonen’.

Cookies opgeslagen