Deborah Rojas Castro

Deborah Rojas Castro

Expertise: mentaal welzijn

Frans, Nederlands, Engels

Wie ben ik?

Ik ben creatief, met een passie voor het welzijn van mensen. Ik ben erg betrokken bij mijn werk en streef naar een optimale gezondheid en psychologisch welzijn in een professionele context. 

Ik ben sociaal, zelfstandig, dynamisch en een perfectionist. Ik werk met veel plezier samen met iedereen in de organisatie. Mijn hobby's? Dansen, reizen en beleggen.

Volharding maakt het onmogelijke mogelijk, het mogelijke waarschijnlijk en het waarschijnlijke gerealiseerd." Léon Trotsky

Expertise

Ik heb meegewerkt aan de uitwerking van een beleid voor agressiebeheersing; aan tewerkstellingsplannen voor 45-plussers (SUEZ, Pierre Fabre), aan opleidingen rond psychosociale risico's (stress, conflicten, overmatig alcohol- en drugsgebruik, telewerken, ...) in diverse sectoren.

Referenties

Ik heb psychosociale risicoanalyses uitgevoerd volgens de SONAR-methode in de farmaceutische sector, de externe dienst voor preventie en bescherming op het werk en in de bouwsector.

Ik heb ook gewerkt als vertrouwenspersoon inzake stress en grensoverschrijdend gedrag op de werkplek in de openbare sector en ik heb teams begeleid bij conflictbeheersing.


Ervaring

Preventieadviseur psychosociale aspecten – Mensura
Sinds 2019

Preventieadviseur psychosociale aspecten – Securex
2018 – 2019

 


Diploma's

Na het afronden van mijn bacheloropleiding "Arbeids- en Organisatiepsychologie en Groeipsychologie" en de masteropleiding "Arbeids- en Organisatiepsychologie" kon ik aan de slag bij een externe dienst als preventieadviseur psychosociale aspecten. Aansluitend heb ik toen een postgraduaat in risicobeheer en welzijn op het werk aangevat.


Opleidingen

Ik bied een opleiding aan over "Alcohol en drugs", een opleiding "Verhoog je veerkracht" en ook nog "Eerste hulp voor de mentale gezondheid".

Cookies opgeslagen