Fabrizio Giaccio

Fabrizio Giaccio

Expertise: brandveiligheid / veiligheid

Frans

Wie ben ik?

Ik ben industrieel ingenieur en preventieadviseur niveau 1. Ik werk al sinds 2002 in de sector als externe dienstverlener.

Ik heb sterk variërende hobby's, van autosport (F1) tot wandelen, reizen en natuur. Atypisch is mijn passie voor deeltjesfysica.

Het is beter te zwijgen en dom over te komen dan te praten en te bewijzen dat je het bent." Pierre Desproges

Expertise

Ik werk als extern adviseur voor zeer uiteenlopende bedrijven, zowel openbaar als privé. Daardoor heb ik mijn kennis als consultant kunnen opbouwen.

Door die ervaringen heb ik ook specifieke technische vaardigheden kunnen ontwikkelen in vakgebieden zoals elektriciteit, brandpreventie, legionella, HACCP.  Mijn veelzijdigheid wordt vooral op prijs gesteld in het kader van vervangingsopdrachten of ter ondersteuning van interne preventieadviseurs.

Mijn job vereist veel zin voor organisatie en nauwkeurigheid, met als enige doel de klant tevreden te stellen. Ook communicatieve en onderhandelingsvaardigheden zijn nodig, net als zin voor autonomie om elke opdracht van het begin tot het einde efficiënt uit te voeren.


Ervaring

Veiligheidsingenieur – Mensura
2000 – nu

Preventieadviseur – Splintex Glaverbel
1998 – 2000


Diploma's

Na mijn studies industrieel ingenieur, optie elektro-robotica (met onderscheiding), heb ik een preventieopleiding niveau 1 gevolgd.

Daarna heb ik een aantal aanvullende opleidingen gevolgd zoals: management & coaching, bedrijfsbeheer en -administratie, kwaliteitsbeheer, EHBO binnen bedrijven, interne milieuauditor.


Opleidingen

Ik bied verschillende opleidingen aan: "Machines en arbeidsmiddelen", "Preventieadviseur niveau 3", "Risicoanalyse van elektrische installaties", "Opleiding brandrisico's".

Cookies opgeslagen