Guy Mouton

Guy Mouton

Expertise: veiligheid

Frans

Wie ben ik?

Als landbouwkundig ingenieur heb ik bijna tien jaar gewerkt op de interne dienst van een bedrijf binnen een grote internationale groep, gespecialiseerd in afvalinzameling en -verwerking. Binnen dat bedrijf was ik de nationale coördinator voor veiligheid, kwaliteit en milieu. 

Ik verdeel mijn vrijetijd tussen de natuur, mountainbiken en de bijenteelt.

Om de verworven kennis optimaal te benutten, om alle rijkdom eruit te halen, is het belangrijk om er niet te snel aan te wennen, om jezelf de tijd te gunnen voor verbazing en verwondering." H. Reeves

Expertise

Mijn ervaring met veiligheidsbeheer binnen grote internationale groepen wordt vooral gewaardeerd in het kader van algemene evaluatieopdrachten van veiligheidsbeheerssystemen, bewustmakingsprogramma's inzake veiligheid en coaching van interne preventieadviseurs.

Ik ben in 2009 bij Mensura beginnen werken en ben er verantwoordelijk voor een team van 7 preventieadviseurs. Ik verzorg ook verschillende ondersteunende taken voor onze klanten.

Ik heb dynamische risicobeheersystemen geïmplementeerd, preventieadviseurs gecoacht, opleidingen gegeven en het veiligheidsbewustzijn verhoogd en talrijke risicoanalyses uitgevoerd.


Ervaring

Team Leader Preventieadviseur bij Mensura
2009 – nu

Veiligheids- en milieucoördinator bij SITA
2000 – 2009


Diploma's

Na het behalen van mijn universitair diploma landbouwingenieur heb ik een opleiding kwaliteit en ISO 9001- en ISO 14001-certificering gevolgd, evenals een opleiding preventieadviseur niveau 1.


Opleidingen

Ik bied een "Niveau 3 basiscursus" en een opleiding "Bewustwording voor het lijnmanagement" aan.

Cookies opgeslagen