Hanna Zawierucha

Hanna Zawierucha

Expertise: psychosociale aspecten

Engels, Nederlands

Wie ben ik?

Enerzijds heb je de vaardigheden, behoeften en ambities van werknemers, anderzijds de beperkingen en mogelijkheden van hun werkomgeving. Wat is welzijn op het werk dan? Een gemoedstoestand die ontstaat door een bevredigende harmonie tussen de ‘enerzijds’ en de ‘anderzijds’.

Dat zeg ik niet, het zijn de woorden van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Mijn doel is mensen op een deskundige manier psychosociaal te begeleiden bij het uitvoeren van hun taken. Zo draag ik mijn steentje bij aan hun welzijn.

Hoe ik mentaal en fysiek op adem kom? Ik trek graag de natuur in om te joggen, fietsen of wandelen met familie en vrienden.

Positief zijn betekent niet dat je het negatieve negeert. Wel dat je het accepteert en er leert mee omgaan."

Expertise

In mijn loopbaan heb ik ervaring opgebouwd met een breed palet van sociale aspecten. Van arbeidswet en rechtspositieregeling tot re-integratie, outplacement en verbindend communiceren. Ook ben ik goed thuis in verschillende vormen van coaching en training – zowel individueel als in groep: oplossingen zoeken, bemiddelen, loopbaan op de rails zetten, omgaan met stress en burn-out, enzovoort.


Ervaring

Preventiedeskundige psychosociale aspecten – Mensura
Sinds 2023    

Projectverantwoordelijke inclusie & Coach – IGL
2022 – 2023

Coördinator & Coach – ITZU
2008 – 2022


Diploma's

TMA-certificaat
2023

Postgraduaat bemiddelaar in sociale zaken
2022

Master sociologie
2005


Opleidingen

Via Mensura Learn&Connect kun je verschillende opleidingen bij mij volgen, bijvoorbeeld over topics zoals het recht tot deconnectie, veerkracht en vertrouwenspersoon.

Cookies opgeslagen