Marie Delvenne

Marie Delvenne

Expertise: mentaal welzijn

Frans

Wie ben ik?

Als geschoold arbeidspsycholoog heb ik mij sinds het einde van mijn universitaire opleiding gespecialiseerd in psychosociale aspecten.

Mijn grote aanpassingsvermogen levert mij flexibiliteit op als troef. Nieuwe projecten verwelkom ik enthousiast.

Luistervaardigheid, empathie, welwillendheid en aanpassingsvermogen zijn essentiële kwaliteiten voor deze job. Ik hecht veel belang aan menselijk contact en probeer zo goed mogelijk aan de behoeften van je organisatie te voldoen door aandachtig te luisteren en samen te werken. 

In mijn vrije tijd ga ik paardrijden en hardlopen. Ik vind het fijn om met vrienden op stap te gaan en te lezen, en zodra de eerste lentestralen zich aandienen vind je mij in de zon.

Niets is gemakkelijk, maar alles is mogelijk."

Expertise

Participatieve analysemethoden en analyses door middel van individuele interviews zijn mijn specialisatie, naast functieanalyses en psychosociale risicoanalyses.

Ik geef ook online en face-to-face opleidingen over verschillende onderwerpen met betrekking tot psychosociale risico's. Daarnaast ben ik Insights Trainer, waarbij wordt gewerkt aan zelfkennis, kennis van anderen en communicatievaardigheden.

Ik bied psychosociale steun aan werknemers in nood, vooral in de context van de huidige gezondheidscrisis die zowel het individuele als het collectieve evenwicht ondermijnt.


Ervaring

Momenteel ben ik preventieadviseur psychosociale aspecten bij Mensura. Van 2018 tot 2019 was ik werkzaam als ergonomie-expert en voerde ik functieanalyses, werkplekbezoeken en specifieke ergonomietrainingen uit. Zo kon ik heel wat verschillende sectoren observeren en zag ik de realiteit op het terrein van veel werknemers.

In 2019 voerde ik een psychosociale risicoanalyse uit in een bedrijf met zo'n 6.000 werknemers, een uitermate boeiende opdracht!


Diploma's

Ik behaalde mijn universitair diploma sociale, arbeids- en organisatiepsychologie in 2016 en specialiseerde me vervolgens in risicomanagement en welzijn op het werk (psychosociale aspecten).


Opleidingen

Ik geef diverse opleidingen over psychosociale aspecten, telkens aangepast aan het doelpubliek. En je kunt ook mijn online trainingen volgen, bijvoorbeeld over werken van thuis uit en gezond en gefocust blijven.

Cookies opgeslagen