Rosi Vander Elst

Rosi Vander Elst

Expert preventieadviseur

Nederlands, Frans

Wie ben ik?

Bedrijven vergeten het weleens: het milieu heeft ook een invloed op ons welzijn. Daarom sta ik bedrijven en organisaties bij met mijn kennis over milieuzorgsystemen, milieuwetgeving en milieumanagement. In mijn vrije tijd ga ik sporten of sta ik te koken – allebei milieubewust, natuurlijk.

Geloof dat je het kunt en je bent al halfweg" Theodore Roosevelt

Expertise

Ik heb ervaring met het analyseren van productietechnische problemen en bijsturen van chemische productieprocessen. Ook ben ik thuis in milieuwetgeving, milieuaspecten en de implementatie van zowel ISO 9001 als het ISO 14001 managementsysteem.  

Bij Mensura is mijn kennis van milieuwetgeving en milieumanagement nog gegroeid. Als extern milieucoördinator voer ik milieuaudits en haalbaarheidsstudies uit, ik verstrek milieuadvies voor bodemdossiers, stel vergunningsdossiers op, implementeer milieuzorgsystemen en oefen de functie van milieucoördinator in Vlaanderen uit. 

Daarnaast behandel ik ook milieuprojecten in de andere Belgische gewesten (waar een andere wetgeving van toepassing is).  


Ervaring

Departementshoofd Competence Center Milieu – Mensura
Sinds 2019

Externe milieucoördinator – Mensura
Sinds 2011

Preventieadviseur en milieucoördinator – Spin Group
2002 - 2011 

Product support – Hercules 
1999 - 2002 


Diploma's

Aanvullende vorming milieucoördinator A
2013 - 2014 

Aanvullende vorming preventieadviseur niveau 1
2007 - 2008 

Aanvullende vorming preventieadviseur niveau 2

Aanvullende vorming milieucoördinator niveau B
2002 - 2003 

Industrieel ingenieur biochemie    
1995 - 1999 


Opleidingen

Op zoek naar een goede ‘Basisvorming preventieadviseur’ voor je medewerkers? Laat ze die opleiding bij mij volgen, want ik deel graag mijn kennis en ervaring.

Cookies opgeslagen