Ryan Tock

Ryan Tock

Expertise: hulpverlening & EHBO

Frans

Wie ben ik?

Door mijn verschillende professionele ervaringen heb ik uiteenlopende en gevarieerde vaardigheden verworven en ben ik multidisciplinair inzetbaar. Omdat ik er vast van overtuigd ben dat een opleiding levens kan redden, bied ik een basisopleiding eerste hulp aan om mijn kennis en ervaring op het gebied van EHBO te delen.

Ik hou van spanning, en een deel van mijn vrije tijd breng ik dan ook door op mijn motor, of met freeride skiën, boksen en jagen.

In deze wereld is niets zeker, behalve de dood en belastingen." Benjamin Franklin

Expertise

Door in verschillende afdelingen te werken, heb ik een ruime expertise opgedaan en mag ik mij een polyvalente verpleegkundige noemen. In de loop der jaren deed ik kennis op met multidisciplinaire patiëntenzorg, waardoor ik mijn vaardigheden op verschillende gebieden van de verpleegkunde heb kunnen ontwikkelen. Ik heb allerlei snijwonden verzorgd in de psychiatrie en heb me gespecialiseerd in brandwonden toen ik in de radiotherapie werkte. Toen ik met grote bedrijven werkte, heb ik verschillende verwondingen van medewerkers gezien en behandeld.

Mijn ervaring als thuisverpleegkundige heeft ook mijn interpersoonlijke vaardigheden aangescherpt, wat essentieel is voor de uitoefening van mijn beroep.


Ervaring

Na het behalen van mijn diploma verpleegkunde begon ik mijn loopbaan als verpleger in Le Beau Vallon gedurende één jaar. Daarna heb ik mijn beroep een aantal jaren uitgeoefend in verschillende gebieden, waaronder radiotherapie, arbeidsgeneeskunde en in een centrum voor mensen met een beperking.

Momenteel ben ik als verpleegkundige verantwoordelijk voor de inhoud van de eerste hulp bij Mensura. Ik heb samengewerkt met enkele zeer gerenommeerde bedrijven.


Diploma's

In 2005 ben ik begonnen met medische studies, die ik in 2008 heb afgerond met een bachelor in de verpleegkunde.


Opleidingen

Voor de coördinatie van de basisopleiding EHBO benut ik mijn sociale en verpleegkundige vaardigheden.

Cookies opgeslagen