Tanja Storms

Tanja Storms

Expertise: mentaal welzijn

Nederlands

Wie ben ik ?

Wat aandacht krijgt, dat groeit: met een positieve benadering met focus op sterktes en verwezenlijkingen bereik je meer dan met een focus op problemen en tekorten.

Dat is mijn uitgangspunt in alle projecten die ik in handen neem. Ik ga voor een hands-on aanpak waarbij aandacht voor alle betrokken partijen, klantgerichtheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

In mijn vrije tijd sla ik een balletje tennis, ik ga wandelen, duik in een boek of vertrek op reis naar verre oorden.

Wees de verandering die je in de wereld wil zien!"

Expertise

Vóór mijn loopbaan als preventieadviseur psychosociale aspecten heb ik een ruime expertise opgebouwd in diverse HR-functies binnen de bedrijfswereld. Met mijn achtergrond van personeelsverantwoordelijke en leidinggevende ben ik zeer vertrouwd met de dagelijkse bedrijfsrealiteit.  

Als preventieadviseur psychosociale aspecten voeg ik daar nog eens ruim 10 jaar expertise aan toe in het ondersteunen en uitbouwen van een welzijnsbeleid in bedrijven uit verschillende sectoren. 

Mijn aandacht gaat vooral naar individuele begeleidingen, bemiddeling, teambegeleiding, aanwezigheidsbeleid en veerkracht op en naast het werk. Daardoor heb ik een ruime ervaring in de uitvoering van psychosociale risicoanalyses en de begeleiding van natrajecten in verschillende sectoren.


Ervaring

Na een start als uitzendverantwoordelijke voor de afdeling Industrie bij Interlabor Interim te Vilvoorde heb ik mijn overstap gemaakt naar de telecomsector. Tussen 1997 en 2003 werkte ik bij het toenmalige Belgacom, nu Proximus, als achtereenvolgens selection & redeployment consultant, HR business partner en personeelsverantwoordelijke. Sinds 2007 ben ik preventieadviseur psychosociale aspecten bij Mensura.


Diploma's

Opleiding tot erkend coach stress en burn-out coach – HR Academy
2021

Basisopleiding bemiddeling – erkend opleidingsinstituut Mediv
2019 

Vorming Insights Discovery model voor individuele en team-coaching
2017

Bijscholing slachtofferhulp
2015

Opleiding teamcoaching
2012

Specialisatieopleiding preventieadviseur psychosociale aspecten
2011

Multidisciplinaire basisvorming preventieadviseur
2010

Cursus train-the-trainer 
2005

Licentiaat psychologische wetenschappen
1987 – 1992 


Opleidingen

De opleidingen ‘Basis vertrouwenspersoon’ en ‘Verzuimgesprekken voor leidinggevenden’ volg je het best bij een ervaren preventieadviseur psychosociale aspecten. Zoals bij mij!

Cookies opgeslagen