Virginie Vandereyken

Virginie Vandereyken

Expertise: mentaal welzijn

Nederlands, Engels

Wie ben ik?

Ik ben me goed bewust van de steeds vagere lijn tussen werk en privé. Als preventiedeskundige psychosociale aspecten zet ik me in om bedrijven en medewerkers te stimuleren het welzijn op het werk in handen te nemen. Ik ondersteun bedrijven bij het opstellen van een psychosociaal beleid en bied op psychosociaal vlak individuele begeleiding aan medewerkers.

In mijn vrije tijd ontspan ik me door te lopen, tijd door te brengen met mijn gezin, te wandelen en op reis te gaan.

Wat je ook besluit te doen, zorg ervoor dat het je gelukkig maakt" Paulo Coelho

Expertise

Benut mijn ervaring in het uitvoeren van psychosociale risicoanalyses, zowel algemeen als naar aanleiding van specifieke vragen of noden, en ook op indiviueel niveau. Ik ben actief voor verschillende organisaties en sectoren, van kmo’s tot grote organisaties en lokale besturen. Zo help ik organisaties de vinger aan de pols te houden: hoe voelen medewerkers zich op het werk, wat waarderen ze in hun job en de organisatie en waar liggen de pijnpunten. Ik geef concrete adviezen en werk een actieplan uit om het welzijn op het werk te verbeteren.  


Ervaring

Externe preventieadviseur psychosociale aspecten  – Mensura
Sinds 2018

Young talents senior consultant & student coach – Randstad
2014 – 2018 


Diploma's

Specialisatieopleiding preventieadviseur psychosociale aspecten

Eindwerk “De impact van massaal en intensief telewerken op het welzijn van medewerkers” - bekroond met Prevent Award 2021
2019 – 2021 

Master arbeids- en organisatiepsychologie
2012 – 2013 

Master klinische psychologie
2010 - 2012 


Opleidingen

Ik heb ervaring met het organiseren en geven van workshops en opleidingen over verschillende thema’s. Bij Mensura Learn&Connect kun je bij mij terecht voor de opleidingen ‘Vertrouwenspersoon basis’, ‘Veerkracht verhogen (workshop)’ en ‘Mentaal gezond en productief thuiswerken’.

Cookies opgeslagen