PLAY IT

PLAY IT

Game-based learning op vlak van welzijn en veiligheid

PLAY IT: game-based learning rond welzijn en veiligheid

Met zijn interactieve simulaties – gestandaardiseerd of op maat – zet PLAY IT gamingtechnieken en zelfs VR in om op een laagdrempelige en kostenefficiënte manier bij te leren over veiligheid en verschillende welzijnsthema’s. Het funaspect verhoogt het engagement, waardoor de kennisoverdracht een stuk beter is.

Onderzoek toont aan dat interactieve simulaties een grote meerwaarde bieden tijdens leerprocessen. Concreet leren mensen 4 keer sneller en 30% beter.
Onderzoek toont aan dat interactieve simulaties een grote meerwaarde bieden tijdens leerprocessen. Concreet leren mensen 4 keer sneller en 30% beter." Brecht Kets Cofounder en CEO PLAY IT

Waarom dit partnership?

Vanuit Mensura Learn&Connect zoeken we continu naar manieren om ons digitale leeraanbod en onze leerimpact te versterken. Dankzij ons partnership met PLAY IT kunnen we ook game-based learning aanbieden. De meerwaarde hiervan is namelijk al meermaals bewezen: een betere en snellere kennisoverdracht door een hoger engagement.

In cocreatie werken onze experts aan nieuwe modules en mogelijkheden om game-based learning te integreren in ons digitale leeraanbod. Of we dokteren een leeroplossing uit op maat van jouw organisatie.

Wat zijn jouw voordelen?

Game-based learning is tijds- en kostenefficiënt en een boost voor je werkgeversimago. Daarbovenop biedt het platform van PLAY IT heel wat mogelijkheden tot data-analyse. Die inzichten gebruiken we om je welzijnsbeleid nog beter op te volgen en waar nodig bij te sturen.

Ben je lid van Mensura en beschik je over preventie-eenheden, dan kun je de diensten van PLAY IT hiermee betalen.

Een aanspreekpunt binnen ons Learn&Connect-team volgt het project van a tot z mee op.

Interesse?

Ontdek het aanbod

Cookies opgeslagen