Vinçotte Academy

Vinçotte Academy

Expertise en opleidingen in veiligheid

Vinçotte Academy: expertise en opleidingen in veiligheid

Vinçotte staat voor expertise op het vlak van veiligheid. Hun ervaren trainers delen gespecialiseerde kennis voor wie te maken krijgt met hoogtewerk, elektriciteitsrisico’s, heffen en hijsen. Ook reikt het opleidingscentrum VCA-certificaten uit (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers). 

Minder ongevallen op het werk begint met een goede opleiding.
Minder ongevallen op het werk begint met een goede opleiding." Steven Van Hamme Technical Trainer bij Vinçotte Academy

Waarom dit partnership?

De veiligheidsexpertise van Vinçotte sluit naadloos aan op het leernetwerk van Mensura Learn&Connect en op onze visie. Samen willen we een positieve invloed hebben op het welzijn van mensen en organisaties, met behulp van leeroplossingen die zich richten op een duurzame welzijnscultuur. 

Wat zijn jouw voordelen?

Je kan de opleidingen volgen op onze Learn&Connect-locaties, in je eigen organisatie of in een opleidingscentrum van Vinçotte. 

Ben je lid van Mensura EDPB en beschik je over preventie-eenheden, dan kun je de diensten van Vinçotte hier mee betalen *. 

Een aanspreekpunt binnen ons Learn&Connect-team volgt het project van a tot z mee op. 

* Betaling met PE’s kan met het saldo dat overblijft na aftrek van de PE’s voor de wettelijke taken (incl. btw). Opleidingen aangekocht op de website van Vinçotte kan je niet betalen met PE’s.  

Interesse?

Cookies opgeslagen