Eline Jeanbaptiste

Eline Jeanbaptiste

Expertise: mentaal welzijn

Frans

Wie ben ik ?

Ik luister naar de mensen die ik ontmoet en stel me daadkrachtig op in elke situatie en omgeving waarin ik terecht kom. Met advies en aandacht tracht ik in te spelen op de behoeften van werknemers en cliënten.

Ik geef ondersteuning bij het uitwerken en implementeren van preventieplannen, met inbegrip van psychosociale risicoanalyses en opleidingen. Ik ben ervan overtuigd dat je in elke situatie wat afstand moet kunnen nemen en dat het essentieel is om je energie op de juiste plaats in te zetten voor het beste resultaat.

In mijn vrije tijd beoefen ik verschillende sporten, waaronder hardlopen, tennis en wandelen, en ik hou ook van schilderen.

Ze wisten niet dat het onmogelijk was, dus hebben ze het gedaan."

Expertise

Mijn specialisaties zijn gevarieerd, maar het bedrijf en zijn stakeholders staan altijd centraal.

Ik behandel individuele en collectieve dossiers en maak algemene en specifieke psychosociale risicoanalyses. Ik bied individuele ondersteuning aan werknemers en geef advies op maat voor elke situatie.

Ik hou van bemiddelen en ben gespecialiseerd in alcohol- en drugsbeleid, absenteïsme en burn-out.


Ervaring

Ik ben psychosociaal preventieadviseur bij Mensura (regio Luxemburg). Voordien heb ik als preventieadviseur niveau 2 gewerkt.

Tijdens mijn professionele loopbaan heb ik twee stages gelopen in Malta en Brussel in verband met aanwervingen.


Diploma's

In 2015 heb ik een master in arbeids- en organisatiepsychologie behaald. Daarna volgde ik nog een aanvullende master in psychosociaal risicobeheer en welzijn op het werk en een opleiding tot preventieadviseur niveau 2.


Opleidingen

Ik bied opleidingen aan rond thema's die verankerd zijn in de beroepspraktijk en waarin het bedrijfsleven centraal staat: ‘Vertrouwenspersoon’, ‘Respect op het werk’ en ‘Risicopreventie niveau 3’.

Cookies opgeslagen